AKİT MENÜ

Yaşam

Yumurtaya raptiye saplarsanız...

Yumurtanın kusursuz bir şekilde haşlanması için alt kısmına bir raptiyeyle delik açın.

2

Pastanızı kusursuz bir biçimde kesmek için diş ipi kullanabilirsiniz.

3

Yumurtanın kusursuz bir şekilde haşlanması için alt kısmına bir raptiyeyle delik açın.

4

Çeri domatesleri teker teker kesmek yerine hepsini bir tabağa doldurun ve üstünü yine bir tabakla kapatın.

5

İki tabak arasındaki boşluktan bir bıçakla kesmeye başlayın. İşte tüm domatesler ikiye bölündü.

6

Mango kabuğunu bir su bardağıyla kolayca soyabilirsiniz.

7

Aynı bardakla haşlamış olduğunu yumurtayı da soyabilirsiniz.

8

Yazın içeceklerinizi sinek veya tozlardan korumak için iyi bir fikir.

9

Buzlarınızın berrak bir görüntüye sahip olmasını istiyorsanız dondurucuya koymadan önce kaynatın.

10

Bir pipet yardımıyla çileğin çöpünü kolayca ayıklayabilirsiniz.

11

Avokado'nun taze mi yoksa bayat mı olduğunu anlamak için fotoğraftaki yere bakın. Eğer sarı veya yeşilse taze olduğu anlamına gelir, kahverengi ise bayattır.

12

Yumurtanın sarısını bir pet şişe ile kolayca ayırabilirsiniz.

13

Yemeğin taşmasını engellemek için tencerenin üstüne tahta bir kaşık koyun.

14

Karpuzu bu şekilde doğrarsanız daha kolay yiyebilirsiniz...

15

16

17

Patates kızartması yaparken elma dilimleme aletini kullanabilirsiniz.

18

19

Mısır tanelerini ayıklamak için kek kalıbını kullanabilirsiniz.

20

Elmalarınızı hızlı bir şekilde soymak için matkap kullanabilirsiniz.

21