AKİT MENÜ

Gündem

Emekli general açıkladı: 5 kişilik suikast timi İsrail'den o şehrimize geldi, havaalanındaki tüm bilgisayarlar bozuldu ve ülkeye girdiler

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında Türkiye gündemini altüst edecek açıklamalar yaptı.

2023-12-16 14:32:04
1

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında Türkiye gündemini altüst edecek açıklamalar yaptı.

2

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş'un itirafları sırasında stüdyo tam anlamıyla buz kesti.

3

Katil ülke İsrail'in Türkiye üzerindeki emelleri yıllar öncesine dayanıyor. Ülkedeki iç karışıklık haliyle İsrail'in saçma sapan hayallerine kavuşması için ekmeğine yağ sürecek bir durum.

4

İşte katil ülkenin 24 yıl önce ülkemizde yaşanan bir olaya daha müdahil olduğu ortaya çıktı.

5

Emekli Hava Pilot Korgeneral Dr. Erdoğan Karakuş, Uğur Mumcu suikastına ilişkin bomba bilgiler verdi.

6

Karakuş, Mumcu suikastına ilişkin yaptığı açıklamada, Mumcu'nun öldürülmesinin arkasında İsrail'in istihbarat örgütü MOSSAD'ın olduğunu duyurdu.

7

Uğur Mumcu'yu öldürmek için İranlıların evinin civarında dolaştığını, arabasının yakınında bulunduğu iddialarının gündeme getirildiğini kaydeden Karakuş, Uğur Mumcu suikastının kapatılmaya çalıştığını anlattı.

8

Suikast timinin Türkiye'ye nasıl geldiğini ve nasıl ayrıldığının tarafından bilindiğini duyuran Karakuş, "Suikastta gördüğüm FETÖ'den yardım var.

9

Bir şekilde güvenlik güçlerinden yardımdan yararlandılar. 5 kişilik suikast timi İsrail'den Mersin'e oradan da Ankara'ya geldi.

10

Bombayı patlattıktan sonra ise Esenboğa Havalimanı'ndan tekrar İsrail'e döndü. FETÖ grubunun yardımıyla Esenboğa havalimanında bilgisayarlar tamamen bozuldu" dedi.