AKİT MENÜ

Gündem

Cübbeli Ahmet Hoca'dan İsmailağa uyarısı: Orada mülk topluyorlar

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaatiyle ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

2023-12-27 10:22:57
1

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaatiyle ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu.

2

Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, cuma günü Ulusal Kanal’da Ezber Bozan programına katıldı.

3

Ahmet Hoca canlı yayında kendisine yöneltilen "İsmailağa’ya sızma var mıdır?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

4

FETÖ basmış demek olmaz, haşa. Ama etkileşim kiminle oluyor, bakmak lazım gelebilir. Ekseriyetini tenzih ederim… Birkaç tanesini edemeyebilirim.

7

Ama arkada birileriyle irtibat var mı bakmak lazım. Onları az çok biliyorum. Bazı sohbetlerimde yansıttığım oldu, bazı projelerden dolayı.

7

İsimlerini açıkladım sohbetlerde. Sonra tabii bana ‘öyle olmadı böyle oldu’ diye yalvaranlar oldu. Ben onu kaldırdım ama devlet dedim orada da devlet bunun arkası arasın dedim.

8

O videomda. Mesela sur içinden kursları çıkartalım diyene dikkat. Mesela orada bir sur içinden çıkarttığın zaman sur içine kimin meraklı olduğu belli. Milyon dolarlar uçuşuyor. Balat'tan yukarı doğru. Mülk satın alanlara bakmak lazım. Şimdi de tabii bazı dolaplar çeviriyorlar. Belediyeleri de uyardık. Ondan sonra bir konuşma da yaptık. O zaman Belediye Başkanı geldi, ilgilendi.