AKİT MENÜ

Spor

Ali Koç, Suudi Arabistanlı yetkilileri öfkelendirdi! 29 Aralık sabahı öyle şeyler olmuş ki...

Gazeteci Furkan Bölükbaşı, Suudi Arabistan'da iptal edilen Süper Kupa finaliyle ilgili şok eden açıklamalar yaptı.

2023-12-30 20:24:17
1

Gazeteci Furkan Bölükbaşı, Suudi Arabistan'da iptal edilen Süper Kupa finaliyle ilgili şok eden açıklamalar yaptı.

2

Furkan Bölükbaşı, olayların bu noktaya gelmesinde Ali Koç'un payı olduğunu ifade etti.

3

Furkan Bölükbaşı, "Olayları biraz araştırdım. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bundan aylar önce maçın Suudi Arabistan'da oynanması gerektiği konusunda TFF'ye teklif yapıyor. Bunun üzerine TFF kulüplere teklif götürüyor.

4

Suudi Arabistan'a içinde Atatürk posterlerinin, İstiklal Marşı'nın Türk bayraklarının olduğu bir protokol imzalanıyor. Maçtan öncede Cumhuriyetimizin 100. yılının kutlanacağına dair etkinlik planı çıkarılıyor.

5

Fakat her ne oluyorsa maç sabahında Ali Koç bambaşka sebeplerle masaya geliyor. Bu talepler Galatasaray ve Fenerbahçe'nin maça Atatürk'ün belli sözlerinin olduğu pankartlarla çıkmak istemeleri ve maçtan önce de Suudi Arabistan marşının çalınmasını istememeleri.

6

. Kendi marşlarının çalınmasının istenmesi karşısında Suud yetkililer bir hayli öfkeleniyorlar. Bunun üzerine FIFA kurallarını gerekçe göstererek reddediyorlar. Şimdi sormak istiyorum.

7

Buradaki krizin sebebi Suudiler mi yoksa Ali Koç mu? Sahadan çıkılmak istenen sözler de FETÖ darbesinde kullanılan söz olması ilgi çekici" dedi.