AKİT MENÜ

Spor

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 29 Aralık için gündeme oturacak çıkış: Halkı kandırdılar

Rasim Ozan Kütahyalı, Suudi Arabistan'da iptal edilen Süper Kupa finaline ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2024-01-02 00:56:55
1

Rasim Ozan Kütahyalı, Suudi Arabistan'da iptal edilen Süper Kupa finaline ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

2

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Suudi Arabistan'ın başketi Riyad'da oynayacağı Süper Kupa karşılaşmasının iptal edilmesi sonrasında dikkat çeken tartışmalar yaşanamaya devam ediyor.

3

Gürkan Hacır'ın sunduğu TV100 ekranlarında yayınlanan Taksim Meydanı programına Rasim Ozan Kütahyalı katıldı. Programda Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması beklenen Süper Kupa finalinin ertelenmesi programda masaya yatırıldı.

4

Yayınına bağlanan yorumcu ve yazar Rasim Ozan Kütahyalı dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

5

Hacır'ın "Sen bir soruşturma bir gözaltı furyası bekliyor musun, böyle bir duyum aldın mı?" sorusuna Kütahyalı "Bir araştırma var, bu soruşturmaya döner mi? Bence dönmemeli.

6

Ben futbol alemini biliyorum. Futbol alemi ne Atatürkçülük takar ne Müslümanlık takar. Siyaset dünyasında da sahtekârlıklar vardır ama bir yandan dava arkadaşlığı vardır ama futbol dünyasında böyle bir şey yoktur.

7

Tamamen menfaat çıkar, kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir dünyadır" diyerek yanıt verdi.

8

Sözlerini sürdüren Kütahyalı "O gece olan kulüpler aman ben Atatürk’ü daha az sahiplenirim korkusuyla bir gaza geldiler. Bir ara Suudi Arabistan marşı okutmayalım demişler.

10

Artık iş bir komediye dönüşmüş durumda. 29 Aralık gecesi gurur duyulacak bir gece değil, halkı kandırdılar." ifadelerini kullandı.