AKİT MENÜ

Gündem

Dindar insanlarla resmen alay etmişlerdi! Ahlaksız Kızıl Goncalar dizisinden flaş karar

Tarikat ve cemaatleri hedefe koyup mütedeyyin insanları tahkir eden Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

2024-01-02 16:42:29
1

Tarikat ve cemaatleri hedefe koyup mütedeyyin insanları tahkir eden Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

2

Geçtiğimiz hafta çekim yaptıkları mekanlardan çıkarılan Kızıl Goncalar’a, RTÜK tarafından verilen iki kez yayın durdurma cezasına yarın itiraz edileceği belirtildi. Dizinin Fatih'teki çekimlerinin ise Beykoz Kundura Fabrikası'nda devam edeceği ifade edildi.

3

İlk bölümüyle tepki çeken Gold Film’in “Kızıl Goncalar” dizisi geçen hafta ikinci bölümüyle seyirciyle buluşmuştu. Özgü Namal ile Özcan Deniz’i buluşturan, FOX’ta yayınlanan diziyle ilgili yapılan şikayetler sonucu RTÜK, diziye hem para, hem de 2 kez program durdurma cezası vermişti.

4

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; yayıncı kuruluş, kararın tebliğinin ardından yarın bölge idare mahkemesine başvurarak RTÜK kararına itiraz edecek. Öte yandan dizinin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 2 mekanındaki çekim izinleri de iptal edilmişti. Dizinin Fatih’teki mekanlarının Beykoz Kundura Fabrikası’na taşınacağı öğrenildi.