AKİT MENÜ

Spor

Fenerbahçe ilan etti: Müthiş gelişmeyi dünyaya son dakika kodu ile duyurdu...

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, dünya yıldızı golcü için harekete geçti. Yılın transferini gerçekleştirmek isteyen sarı-lacivertliler görüşmelere başladı. İşte detaylar...

2024-01-04 10:04:46
2

Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe, dünya yıldızı golcü için harekete geçti. Yılın transferini gerçekleştirmek isteyen sarı-lacivertliler görüşmelere başladı. İşte detaylar...

3

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nın yanı sıra Konferans Ligi’nde de şampiyonluk hedefleyen Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminde takıma takviye için harekete geçti. İşini şansa bırakmak istemeyen Kanarya net takviyelerle hem kadrosunu güçlendirmek hem de rakiplerine psikolojik üstünlük sağlamayı hedefliyor.

4

Bu doğrultuda da gündeme birçok yıldız geliyor. Ancak Fenerbahçe'nin listesine öyle bir isim girdi ki camiada büyük heyecan uyandırdı. Sarı-Lacivertliler de yılın transferlerinden birine imza atmak için resmen düğmeye bastı.

5

Milliyet'e göre; Fenerbahçe, Suudi Arabistan’dan ayrılma kararı alan Roberto Firmino’yu elden kaçırmamak üzere operasyon başlattı. Kulübü Al-Ahli’yle kontratını feshetmeye hazırlanan Brezilyalı golcüyü renklerine bağlamak isteyen Sarı-Lacivertliler, bir süredir oyuncunun menajeriyle temas halinde.

6

32 yaşındaki forvet için Fenerbahçe dışındaki en güçlü aday İngiltere’den Sheffield United. Ayrıca oyuncuyu ülkesinden Corinhtians da takip ediyor. Ancak Sarı-Lacivertli kulübün şampiyonluk yarışında oluşu, Konferans Ligi’nde kupa hedefi, önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’ne dönme hazırlığı gibi detaylar, Firmino cephesi için oldukça cazip görünüyor.

7

Kanarya’nın yanı sıra yine Suudi Arabistan’dan AlShabab, Al-Ettifaq ve Al-Fateh, İngiltere Premier Ligi’nden de Sheffield United’ın, Brezilyalı golcüye talip olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Tam da Sarı-Lacivertliler’de Michy Batshuayi’nin takımdan ayrılacağı haberlerinin çıktığı bir ortamda Firmino isminin, sosyal medyada da taraftarları oldukça heyecanlandırdığı görüldü.