AKİT MENÜ

Ekonomi

Katar kraliyet ailesinden sürpriz Türkiye kararı! Sessiz sedasız gelip işini halledip gitti

Katar Kraliyet ailesini yöneten Thani hanedanın üyesi Antalya'ya sürpriz bir ziyaret düzenledi.

2024-01-11 09:12:56
1

Katar Kraliyet ailesini yöneten Thani hanedanın üyesi Antalya'ya sürpriz bir ziyaret düzenledi.

2

Katar Kraliyet ailesini yöneten Thani hanedanın üyesi, Katar Emiri Tamim bin Hamad Al Thani'nin üvey ağabeyi Mishaal bin Hamad bin Halife Al Thani'den sürpriz bir hamle geldi.

3

Antalya Belek'teki Kaya Palazzo Golf Resort'ta yaklaşık 20 gün tatil yapan Mishaal bin Hamad bin Halife Al Thani, geçen hafta ülkesine geri döndü.

4

Antalya, 335 milyar dolarlık (10 trilyon 41 milyar 993 milyon 500 bin Türk Lirası) serveti ile dünyanın en zengin aileleri arasında yer alan Katar Tahani hanedanından Mishaal bin Hamad bin Halife Al Thani'yi ağırladı.

5

Koruma ordusu ve eşleri de dahil olmak üzere yaklaşık 40 kişi ile birlikte Antalya'ya gelen Mishaal bin Hamad bin Halife Al Thani, Belek'teki Kaya Palazzo Golf Resort'u tercih etti.

6

Otelin en lüks villalarında kalan Mishaal bin Hamad bin Halife Al Thani ve beraberindekiler, geçen hafta tatillerini bitirerek ülkelerine döndü.

7

Mishaal bin Hamad bin Halife Al Thani'ni Antalya'da tatilini geçirdiği sırada Türk misafirleri ile özel görüşmeler yaptı. KAYNAK: PATRONLAR DÜNYASI