AKİT MENÜ

Spor

Bomba detaylar: Tadic, Cengiz Ünder var sana gerek yok! Artık dayanamadı, Fenerbahçe'den ayrılıyor

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, yaz döneminde çok istediği tecrübeli 6 numarayı bu kez yarı yarıya bir bonservisle bitirdi. Öte yandan takımdan ayrılacak yıldız isim belli oldu. İşte detaylar...

2024-01-12 11:59:32
2

Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe, yaz döneminde çok istediği tecrübeli 6 numarayı bu kez yarı yarıya bir bonservisle bitirdi. Öte yandan takımdan ayrılacak yıldız isim belli oldu. İşte detaylar...

3

Şampiyonluk özlemini bu sezon noktalamak isteyen ve Trendyol Süper Lig’de 19. haftayı 56 puanla zirvede tamamlayan Fenerbahçe, ara transfer döneminde eksik bölgelere takviyeleri ardı ardına yapıyor.

4

Sezon başında da istediği oyunculara erken imza attıran yönetim, devre arasında da aynı strateji ile yola devam ediyor.

5

Sarı-lacivertli idareciler, ilk hamlesini üst üste yaşanan sakatlıkların ardından stoper bölgesine önceki gün Leonardo Bonucci’yi İstanbul’a getirerek yaptı.

6

Yönetim ardından ise Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yaz döneminde çok istediği, ancak

7

kulübü Milan’ın 10 milyon euro civarında bir teklifi kabul etmediği Rade Krunic’te mutlu sona ulaştı.

8

Fenerbahçe Yönetimi bu hamlesinde de başarılı bir yol izlerken, tecrübeli 6 numara için adeta yarı yarıya bir bonservise Milan’ı ikna etti.

9

Birçok Avrupa kulübünün istediği Rade Krunic’in, Fenerbahçe’yi seçmesi transferde büyük rol oynarken, Edin Dzeko’nun etkisi de bu transferde büyük oldu.

10

Öte yandan Fenerbahçe, Emre Mor için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Oyuncunun temsilcisi İstanbul'a davet edildi.

11

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe, Emre Mor için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Oyuncunun temsilcisi İstanbul'a davet edildi.

12

BU SEZON KAYIPLARA KARIŞTI

13

2022'nin yazında Fatih Karagümrük'ten 2 milyon euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Mor, geçtiğimiz sezon takımın önemli isimlerinden biriydi.

14

Ancak bu sezona sakatlıklar nedeniyle iyi başlayamayan yıldız oyuncu, İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder gibi isimlerin arkasında kaldı.

15

Emre Mor, Fenerbahçe formasıyla bu sezon yalnızca 4 resmi maça çıktı. 26 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon ise Fenerbahçe formasıyla 41 resmi maça çıkarken, 6 gol ve 3 asistle skora etki etti.