AKİT MENÜ

Gündem

Murat Kurum'un projeleri İstanbullu'yu heyecanlandırdı! "Somut vaatlerle umut dolduk"

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un açıkladığı seçim vaatleri İstanbulluları heyecanlandırdı. Kentsel dönüşüm ve trafik öncelikli onlarca projeye ilişkin vatandaşlara kulak veren SABAH, sokağın nabzını tuttu. Vatandaşlar, "genç ve enerjik başkan" profili çizen Murat Kurum'un İstanbul için bir şans olduğunu dile getirdi.

2024-01-27 08:32:08
2

Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum'un açıkladığı seçim vaatleri İstanbulluları heyecanlandırdı. Kentsel dönüşüm ve trafik öncelikli onlarca projeye ilişkin vatandaşlara kulak veren SABAH, sokağın nabzını tuttu. Vatandaşlar, "genç ve enerjik başkan" profili çizen Murat Kurum'un İstanbul için bir şans olduğunu dile getirdi.

3

Hanifi Penes: Ulaşım, konut, sosyal hizmetler ve maddi destek sözü bizi umutlandırdı. Tüm bunları da yapacağına inanıyoruz. Ulaşımda 2019 öncesinde hiç bu kadar arıza ve felaket yaşamadık. Biz halk olarak hizmet istiyoruz, boş vaatler değil.

4

Mehmet Sabri Ataker: Murat Kurum'un açıklamaları bizi umutlandırdı. 5 yıldır CHP'li İmamoğlu'nun elle tutulur ve zihinlerde kalacak bir icraatını görmedim. Rahmetli Kadir Topbaş zamanında mesela her taraf temizlenir ve yürüyen merdivenler tıkır tıkır çalışırdı. Her zaman bakımları yapılırdı.

5

Hiç arıza yapmazdı. Merdivenler şimdi hep arızalanıyor. Hergün belediye otobüsleri ya arıza yapıyor, ya yanıyor ya da yolda kalıyor. İmamoğlu, AK Parti zamanında başlatılan projeleri de kendileri yapmış gibi gösteriyor.

6

Muhammed Sabuncu: 15 yıldır emekliyim. Murat Kurum'un emekliler için sosyal hizmetler vaadi beni umutlandırdı. 2 bin 500 liralık destek sözü çok güzel. Metrobüs ve otobüs sayısının artırılma sözü de çok önemli. Biz artık elle tutulur projelerle rahat etmek istiyoruz. Yarın için kaygılanmak istemiyoruz.

7

Gencal Çanak: Murat Kurum'un söylediklerini yapacağına güveniyoruz. Çünkü daha önce bakanlık yaptığı dönemde çalışmaları takip ettik.

8

Özellikle milli servetimiz olan ve bizlerin vergileriyle alınan otobüslerin yanması, metrobüs ve metroların arızalanmaması için somut çalışma yapılması çok önemli.

9

Yaşar Deniz: İstanbul'un en önemli sorunu ulaşım ve deprem öncesi çalışmalar. Olası depremden önce kentsel dönüşüm çalışmaları ve yapılacak binlerce konut vatandaşı biraz olsun rahatlatacak ve nefes aldıracaktır.

10

Bünyamin Soysal: Bakanlığı döneminde gerçekten arı gibi çalışırken görüyordum. İBB Başkan Adayı olması da vaatleri de beni sevindirir. Çünkü çok çalışkan biri. Özellikle Aile kart uygulaması ile babaların da çocukları yanındayken toplu ulaşımı ücretsiz kullandırma vaadi beni sevindirdi.

11

Cemaletttin Topal: İstanbul'un gerçekten hizmete ihtiyacı var. Murat Kurum çok güzel, insana dokunan vaatlerde bulundu. Ben inanıyorum ki elinden gelen her şeyi yapacaktır ve yapmaya da gayret edecektir. Ama daha önemlisi İstanbul'un bir başkana, yönetime ve hizmete ihtiyacı var. İnşallah inanıyorum ki bu açığı da kapatmış olacak.

12

Gökhan Keleş: Yaptıkları yapacaklarının da teminatı olan bir isim. Özellikle deprem ve kentsel dönüşümde atacağı adımları merak ediyordum. Çok güzel, olumlu vaatlerde bulundu. Tüm vaatlerini de dinledim. Hiç kimseyi dışarıda bırakmadı. Projeleriyle gerçekten çok güzel bir İstanbul bizi bekliyor.

13

Temel Kuşçu: Emeklilere, İstanbul'un ulaşımına yönelik çalışmaları var. Güzel hizmetler yapacağını düşünüyorum.

14

Mehmet Ali Afacan: İstanbul'un ulaşımıyla ilgili projelerini beğendim. Kentsel dönüşüm konusunda iyi çalışmalar yapacak.

15

16