AKİT MENÜ

Kadın - Aile

Yağlanmış karaciğeri hemen temizliyor: Kilo verdiği için bir kez kullanan bırakamıyor! O yol için işte şartlar

Kilo verdiği İçin tercih edilen o besin ayrıca Vücudumuzda aldığımız her zararlı madde karaciğerde yok ediyor. Karaciğer yağlanması, günümüz dünyasında giderek artan bir sağlık sorunudur. Bugün sizlere Yağlanmış karaciğer için yararı ne, bu konudan bahsedeceğiz!

2024-02-08 17:33:57
2

Kilo verdiği İçin tercih edilen o besin ayrıca Vücudumuzda aldığımız her zararlı madde karaciğerde yok ediyor. Karaciğer yağlanması, günümüz dünyasında giderek artan bir sağlık sorunudur. Bugün sizlere Yağlanmış karaciğer için yararı ne, bu konudan bahsedeceğiz!

3

Vücudumuzda aldığımız her zararlı madde karaciğerde birikir. Sağlığımızı önemli ölçüde etkileyen organlardan biri olan karaciğer, toksinlerden arınmadığı takdirde birçok hastalık ortaya çıkar. Çin tıbbına göre, insan vücudundaki beş iç organda zehirli maddeler birikir, bu zehirli maddelerin birikmesi, vücutta belirtiler bırakır. Karaciğerde zehirli maddeler birikirse, tırnak üzerine çıkıntılı çizgi veya tırnak çökmesi görülür. Vücudumuza giren her türlü toksin bir şekilde karaciğerimize uğrar ve vücudu arındırmanın yolu sağlıklı bir karaciğerden geçer. Peki, karaciğer toksinlerden nasıl arındırılır? İşte karaciğerdeki zehri kısa sürede atan besinler…

4

Karaciğeri bitkisel ve doğal yollarla temizleyebilir, yıpranmış olan karaciğerinizi ilk günkü gibi genç haline getirebilirsiniz. Ancak karaciğeri en çok temizleyen ve karaciğeri hızlı bir şekilde gençleştiren en önemli bitki demirhindibitkisidir.

5

Bu bitki aynı zamanda sinir sistemini korur ve safra kesesi ile ilgili problemleri çözmeye yardım eder. Yağlanmış ve içi zehir dolmuş karaciğeri demirhindi bitkisiyle kısa sürede eski sağlığına kavuşturabilirsiniz.

6

DEMİRHİNDİ ÇAYI NASIL DEMLENİR? Demirhindi çayını hazırlamak için olarak 1 litre suyu kaynatın. Su kaynamadan önce 20 gr demirhindi meyvesini suya ekleyin.

7

İyice kaynadıktan sonra soğumaya bırakın. Çay soğuduktan sonra sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa aç veya tok karnına tüketmeniz gerekir.