AKİT MENÜ

Otomotiv

Togg ve Tesla'ya rakip olacak! Türkiye'de resmen satışta

Elektrikli otomobillerin pazar payı tüm dünyada ve Türkiye'de artıyor. Türkiye'de Togg ve Tesla büyük ilgi görürken, Hozon Neta U da Türkiye pazarına giriş yaptı.

2024-02-17 02:45:19
2

Elektrikli otomobillerin pazar payı tüm dünyada ve Türkiye'de artıyor. Türkiye'de Togg ve Tesla büyük ilgi görürken, Hozon Neta U da Türkiye pazarına giriş yaptı.

3

2024 yılında Türkiye'de yollara çıkması beklenen 42 elektrikli araç modeli bulunurken bu kapsamda ülkeye giriş yapan son marka Hozon Neta U oldu.

4

Elektrikli SUV modeli Neta U'yu tanıtan marka Avrupa'dan önce Türkiye operasyonlarını hayata geçirmeye başladığını duyurdu.

5

420 menzile sahip araç sınıfının en geniş arka diz mesafesini sunan SUV olarak ön plana çıkarken Türkiye'deki satış fiyatı da belli oldu.

6

İşte Hozon Neta U'nun özellikleri...

7

Çok sayıda marka yeni modellerini Türkiye'ye getirmek için hazırlık yaparken Türkiye'ye giriş yapan son marka ise Hozon Neta oldu.

8

Çinli otomobil üreticisi Hozon Neta, Türkiye pazarına iddialı bir giriş yaparak, İstanbul'da ilk showroomunu GRS Automobility tesisiyle açtı.

9

Elektrikli araç üretiminde Dünya’daki ilk 10 üretici arasında yer alan Hozon Neta, Neta U modeliyle Türkiye pazarına giriş yaptı.

10

Hozon Neta’nın Türkiye’ye girişi, markanın küresel pazarlardaki varlığını güçlendirmek için attığı önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

11

Kompakt SUV segmentindeki iddialı modeli Neta U, Türkiye’deki tüketicilere zengin güvenlik ve teknoloji özellikleri sunuyor.

12

CATL bataryasıyla 420 kilometreye kadar menzil sağlayan Neta U, ayrıca sınıfının en geniş arka diz mesafesini sunarak konforu ön planda tutuyor.

13

Bu özellikler, Türk tüketicilerin dikkatini çekecek nitelikler arasında yer alıyor.

14

Neta U modelinde bulunan V2L fonksiyonu, aracın dinamizmini ve kullanım alanını arttırıyor.

15

Bu özellik sayesinde araç, bir jeneratör gibi hareket ederek farklı elektronik cihazları şarj etme imkanı sunuyor.

16

Ayrıca, tek pedal sürüş modu, yüksek konfor ve teknoloji donanımları, iki ayrı dokunmatik ekran ve premium iç mekan malzemeleri, Neta U’yu rakiplerinden ayırıyor.

17

V2L fonksiyonu sayesinde, tıpkı bir jeneratör gibi enerji kaynağı haline dönüşerek farklı elektronik cihazları şarj edebilen dinamik SUV modelde; tek pedal sürüş modu, yüksek konfor ve teknoloji donanımları, her biri 8 inç olan iki ayrı dokunmatik ekran, premium materyallerle bezenmiş iç mekan öne çıkıyor.

18

Neta U modelinin C-NCAP testlerinden 5 yıldız aldığı belirtiliyor. Otomobil, sadece 30 dakikada yüzde 30’dan yüzde 80’e hızlı şarj olabiliyor.

19

1 milyon 649 bin TL’lik satış fiyatına sahip olan Neta U, ayrıca sınıfının en geniş arka diz mesafesini sunan SUV olarak ön plana çıkıyor.