AKİT MENÜ

Spor

Gündemi altüst edecek harekat başlatılıyor! Fenerbahçe transfer düğmesine bastı... Belki de sezonun en değerlisi!

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak ve gelecek yıl Devler Ligi'ne adım atmak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Son iki transfer dönemini hareketli geçiren sarı-lacivertli ekip, önümüzdeki dönemin hazırlıklarına başladı. Yönetim, daha önce olduğu gibi yine ses getirecek takviyelere imza atmayı planlıyor. İşte Fenerbahçe'nin listesine aldığı Hollandalı golcü... | Fenerbahçe haberleri

2024-02-23 12:07:31
2

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak ve gelecek yıl Devler Ligi'ne adım atmak isteyen Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Son iki transfer dönemini hareketli geçiren sarı-lacivertli ekip, önümüzdeki dönemin hazırlıklarına başladı. Yönetim, daha önce olduğu gibi yine ses getirecek takviyelere imza atmayı planlıyor. İşte Fenerbahçe'nin listesine aldığı Hollandalı golcü... | Fenerbahçe haberleri

3

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir mücadele içerisinde yer alıyor. Sarı-lacivertli ekip, rakibinin 2 puan gerisinde bulunuyor.

4

Sarı-lacivertli ekip son olarak 26. haftada Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olmuştu.

5

İsmail Kartal'ın öğrencileri ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. Ancak pes etmeyen Süper Lig devi karşılaşmada rakibini 3-1 yendi.

6

Bu sonuçla Fenerbahçe zirve yarışında hata yapmadı ve yenilmezlik serisini sürdürerek Galatasaray'ı takip etmeye devam etti.

7

Ayrıca sarı-lacivertli ekip ligde sadece 1 mağlubiyet yaşadı.

8

İsmail Kartal'ın çalıştırdığı takım tek yenilgisini ise Trabzonspor'dan almıştı. Ligin 11. haftasında Kadıköy'de oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 3-2 kazanıp Fenerbahçe'ye ilk ve tek yenilgisini tattırmıştı.

9

Fenerbahçe, Avrupa'da da gidişatını istediği gibi sürdürüyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'na düşen sarı-lacivertliler, grubunda toplamda 12 müsabakaya çıktı.

10

Bu maçlarda 9 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan İsmail Kartal'ın ekibi grubunu lider tamamlamayı başardı.

11

Kanarya grup aşaması 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 12 puan alarak tamamladı.

12

Grubunda deplasmanda Ludogorets'e 2-0 ve Nordsjaelland'a da Danimarka'da 6-1 mağlup olan Fenerbahçe, son maçta evinde ağırladığı Spartak Trnava maçını da 4-0'la geçmeyi bildi.

13

Diğer yandan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'na da istediği başlangıcı yaptı. Sarı-lacivertli ekip son 32 turunda Adanaspor'u 6-0 ve son 16 turunda da Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti.

14

Çeyrek final aşamasına yükselen Fenerbahçe'nin kura çekimi sonucu rakibi MKE Ankaragücü oldu. İki sarı-lacivertli ekibin mücadelende kazanan takım adını yarı finale yazdıracak.

15

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak MKE Ankaragücü - Fenerbahçe maçı 27 Şubat Salı günü yapılacak. Son 4'e kalan takım ise Beşiktaş - Tümosan Konyaspor eşleşmesinin galibiyle oynayacak.

16

Diğer yandan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları başladı. Özellikle son iki transfer dönemini hareketli geçiren yönetim, gelecek dönemin planlamalarına başladı.

17

Teknik direktör İsmail Kartal, takımdan ayrılacaklar ve gideceklerin listesini tutarken, bir isim dikkatleri üzerine çekti. Sarı-lacivertlilerin Bekçikalı golcüsü Michy Batshuayi, takımdan ayrılmak istiyor.

18

İstediği süreyi kupa dışında bulamayan ve Edin Dzeko'nun arkasında kalan yıldız golcü, yaz transfer döneminde yani bir başlangıc yapmayı planlıyor.

19

Yönetim ise tecrübeli futbolcunu yerini yıldız bir isimle doldurmayı planlıyor. Listesinde birçok oyuncuyu barındıran sarı-lacivertli ekip, transferde rotasını İspanya'ya çevirdi.

20

Fenerbahçe'de gündemin Memphis Depay olduğu ortaya çıktı.

21

Atletico Madrid forması giyen tecrübeli futbolcunun sözleşmesi Haziran 2025'te son bulacak.

22

Bu sezon toplamda 21 karşılaşmaya çıkan Hollandalı futbolcu bu müsabakalarda 8 gol atarken, takım arkadaşlarına 2 asist yaptı.

23

Depay'ın bonservis değeri ise 12 milyon Euro olarak biliniyor.

24

Fenerbahçe'nin yeni transfer politikasında böylesi yıldızlar yine ilk gündemde olacak.