AKİT MENÜ

Spor

İlan ettiler: Fenerbahçe Arda Güler'den para kazanacak! Ne diyecekleri merakla bekleniyor: Real Madrid'den ayrılıyor!

Real Madrid'de Arda Güler gündemden düşmüyor. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer olan genç oyuncu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği süreyi bir türlü bulamadı.

2024-02-23 12:35:14
2

Real Madrid'de Arda Güler gündemden düşmüyor. Sezon başında Fenerbahçe'den transfer olan genç oyuncu, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği süreyi bir türlü bulamadı.

3

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devinde gündemden düşmüyor. Real Madrid genç oyuncu için Fenerbahçe'ye 20 milyon Euro karşılığında transfer oldu.

4

Ayrıca sözleşmede 10 milyon Euro'luk bonus maddesi de bulunuyor.

5

Genç oyuncunun takımdan ayrılması durumunda ise Fenerbahçe gelecek transferden yüzde 20'lik pay alacak.

6

Ancak genç oyuncu bu sezon bekleneni bir türlü veremedi.

7

Geldiği günden itibaren sakatlıklarla boğuşan milli futbolcu, uzun süre antrenmanlara katılamadı ve takımdan uzak kaldı.

8

Real Madrid formasını giymek için fazlasıyla bekleyen 18 yaşındaki futbolcu, Rayo Vallecano maçıyla ilk kez kadroya yer almasına karşın teknik direktör Carlo Ancelotti'den istediğini alamadı.

9

Arda, mücadelenin ardından antrenmanlarda yeniden sakatlık geçirdi. Sonunda sakatlık dertlerinden kurtulan genç oyuncu çalışmalarını hızlandırdı.

10

Bu sezon İspanyol ekibinde sadece 5 maça çıkan Arda Güler, henüz skor katkısı veremedi. Genç oyuncu bu mücadelelerde ise sadece 93 dakika süre alabildi.

11

Beklediği sürelere bir türlü ulaşamayan Arda için flaş bir iddia ortaya atıldı. Defansa Central'ın haberine göre Arda Güler, sezon sonunda takımdan ayrılabilir.

12

Haberde genç oyuncuya Arda Güler'e sezon sonunda Las Palmas, Real Sociedad, Mallorca ve Milan talip olacak. Florentino Perez ise Arda'nın takımda kalmasını istediği biliniyor.

13

Ancak ayrılık kararı tamamen Arda'ya kalmış durumda. Genç oyuncunun bonservisiyle takımdan ayrılması durumuda sonraki satıştan verilen pay maddesi devreye girecek.