AKİT MENÜ

Siyaset

Optimar Araştırma İstanbul'daki son seçim anketinin sonuçlarını açıkladı: 1 puan öne geçti

OPTİMAR Başkanı Hilmi Daşdemir, son İstanbul anketinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

2024-02-25 19:48:47
1

OPTİMAR Başkanı Hilmi Daşdemir, son İstanbul anketinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

2

31 Mart yerel seçimlerine doğru İstanbul anket merak konusu olmaya devam ediyor.

3

Son seçimi bilen kamuoyu araştırmacısı OPTİMAR Başkanı Hilmi Daşdemir, İstanbul anketini açıkladı.

4

Yerel seçimlere artık çok az bir süre kaldı. Siyasi partilerin belirlediği adaylar da saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye başkan adayları, esnafı ziyaret ediyor ve vatandaşların şikayetlerini dinliyorlar.

5

Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum ile CHP'nin adayı mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yarıştığı İstanbul'da şuan için kim önde?

6

BeyazTV''de canlı yayınlanan "Akılda kalsın" programına konuk olan Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, Murat Kurum'un yükseliş trendi içerisinde olduğunu söyledi.

7

Daşdemir, "İstanbul'daki sorunların kimin çözeceğine inanıyorsunuz?" sorusunda ise sonucun Murat Kurum yüzde 36 İmamoğlu'nun ise yüzde 35 çıktığını açıkladı. Daşdemir, ibrenin burada Murat Kurum'dan yana olduğunu aktardı.

8

Daşdemir, "Genel olarak bakıldığı zaman DEM ile işbirliğini konuştuk. Buğra Kavuncu'nun sahadaki performansı belirleyici olacak.

9

Son düzlüğe girilirken performanslar belirleyici olacak. Azmi Karamahmutoğlu belli oranda oy alacak. Yeniden Refah yüzde 3 civarında oy alacak. DEM'in tavrı İmamoğlu'na kayış trendinde.

10

İYİ Parti sahada bastırırsa kendi oyunu alırsa İmamoğlu için risk ciddi anlamda artıyor. Türkiye'de seçimin kaderini milliyetçi seçmen belirliyor." dedi.