AKİT MENÜ

Ekonomi

Erdoğan'ın en yakınındaki isim emeklileri heyecanlandıran açıklamayı yaptı: Bugün ya da yarın...

K Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklileri heyecanlandıran açıklamayı yaptı.

2024-03-23 12:59:52
1

K Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklileri heyecanlandıran açıklamayı yaptı.

2

Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilerle ilgili açıklamalarına çevrildi. Canlı yayında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilere seslendi.

3

Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilere yönelik düzenlemeler hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu.

4

Akbaşoğlu şunları söyledi: "Emekliler bizim başımızın tacı. Çalışanlar başımızın tacı. Üreten ve Türkiye'yi büyüten çalışan kesim söz konusu ve emekli olarak primlerle orantılı karşılığın alan 16 milyon emekli insanımız var.

5

2024'ü biz emekliler yılı ilan etmiştik. Bu konuda düzenleme yapıldı. Bu düzenleme ile emeklilerimizin beklentileri var. Bu durumların değerlendirilmesine ilişkin talepleri ve yansıdı.

6

Biz bugüne kadar duyarsız kalmadık, kalmayacağız. Enflasyona ezdirmeyeceğiz. Çalışma ve Maliye Bakanlığımız çalışmalarını hep yaptılar. Promosyon düzenlemesi de yapıldı. Özel bankaların da inisiyatif alması gerekli.

7

"Birçok alanda emeklilerimizin giderlerini azaltıcı, gelirlerini artırıcı ve alım gücünü yükseltici yaklaşımı da 2024'te göz önünde bulundurup düzenlemeler düşünüyoruz.

8

Bu konuda çalışmaları Bakanlıklarımız ifa ediyorlar. Bugün Cumhurbaşkanımız bu konudaki duyarlılığını, talepleri her zaman dikkate alarak siyaset yapar. Bu manada inşallah bu mitingle Cumhurbaşkanımız bugün de yarın da dikkatli dinleyelim.

9

Bu manada inşallah bu mitingle Cumhurbaşkanımız bugün de yarın da dikkatli dinleyelim.

10

Haziran sonu temmuz başında emeklilerle ilgili düzenlemeleri mutlaka yapacağız. Talepleri dikkate alarak çalışmalar yapacağız."