AKİT MENÜ

Siyaset

Şimdi Fatih Erbakan düşünsün… Murat Kurum’dan Yeniden Refahlılara saf değiştirtecek çağrı

AK Parti’den ihraç edilen sorunlu isimleri partisinde toplayarak “küskün” seçmene oynayan ve başıboş köpek sorunu gibi çözülmesi kolay problemler dışında hiçbir vaadi olmayan Yeniden Refah Partisi’nde, seçmen yönetimin tutumundan memnun değil.

2024-03-29 11:10:10
1

AK Parti’den ihraç edilen sorunlu isimleri partisinde toplayarak “küskün” seçmene oynayan ve başıboş köpek sorunu gibi çözülmesi kolay problemler dışında hiçbir vaadi olmayan Yeniden Refah Partisi’nde, seçmen yönetimin tutumundan memnun değil.

2

Bunun en büyük göstergesi, partinin Büyük İstanbul Mitingi’nde meydanın boş kalması oldu.

3

Özellikle Suat Pamukçu gibi partinin ileri gelen isimlerinin istifa edip AK Parti’ye katılması da Yeniden Refah içinde yönetimden memnuniyetsizlik olduğunu gözler önüne serdi.

4

CHP ve DEM lehine Müslüman oylarını bölen Yeniden Refah ile ilgili Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum’dan da önemli bir açıklama geldi.

5

A Haber’de konuşan Kurum, Yeniden Refah seçmenine seslendi.

6

Kurum şu ifadeleri kullandı:

7

Yeniden Refah Partisi seçmenimizle biz Cumhur İttifakı içinde mayıs seçimlerinde beraberdik.

8

Gönül isterdi ki bugün de aynı beraberliği yaşayalım. Aslında Yeniden Refah Partili seçmenimiz CHP'li belediyecilik anlayışını en iyi bilen seçmendir.

9

Rahmetli Hoca'mızın bu ülkenin büyümesi, kalkınması, gelişmesi, yerli ve milli sanayisi adına hayalleri vardı. 22 yıldır Sayın Cumhurbaşkanı'mız bu hayalleri gerçekleştirmek için ekibiyle mücadele etti.

10

Bugün tankımız, topumuz, insansız hava aracımız, Baykarlarımız, Bayraktarlarımız, Akıncılarımız, SİHA'larımız varsa, Kızılelma'mız yoldaysa eğer, o hayalleri gerçekleştirmek için verilen mücadele sayesindedir.

12

Ayasofya eğer prangalarından kurtulduysa, orada ezanlar artık sonsuza dek yankılanıyorsa, o iradenin yansıtılmasıyla olmuştur. Filistin'deki, Kudüs'teki zulme karşı bugün Sayın Cumhurbaşkanı'mız tüm dünyaya meydan okuyorsa eğer yine bu anlayışın tezahürüdür.

13

Şimdi Çamlıca Camisi baktığınızda Ayasofya'yı selamlıyor, Levent Barbaros Cami'miz orada, medeniyetimizin bize bıraktığı eserler bugün yenilenmiş haliyle İstanbul'a hizmet ediyor

14

"Yeniden Refah Partisi AK Parti'ye kaybettirmek, CHP'ye kazandırmak için çalışıyor." denildiğinin aktarılması üzerine Kurum, "Ben seçmenimizin böyle bir hataya düşeceğini açıkçası düşünmüyorum, ihtimal bile vermiyorum.

15

Yeniden Refah Partili kardeşlerimiz sandığa gittiklerinde oylarının CHP zihniyetine mi fayda sağlayacağını yoksa bu az önce anlattığım hayallerin gerçekleştirilmesi adına mücadele edenlere mi destek verilmesi gerektiğini bilen, seçmendir." değerlendirmesinde bulundu.