AKİT MENÜ

Gündem

Haluk Bayraktar gece yarısı her şeyi deşifre etti! Duyan şok olacak: Arkasında onun adamları var

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sosyal medyada kendilerini 'uçak yakıtı' konusunda hedef alanların aslında kimler olduğunu deşifre etti.

2024-04-10 07:37:51
1

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, sosyal medyada kendilerini 'uçak yakıtı' konusunda hedef alanların aslında kimler olduğunu deşifre etti.

2

Baykar'ın işgalci İsrail'e jet yakıtı sattığı iddiası Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar tarafından yalanlandı.

3

Haluk Bayraktar, konuyu yargıya taşıyacaklarının altını çizerek, kazanılan tazminatın Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini vurguladı.

4

Bayraktar, söz konusu iftiralara karşı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda bir iftira kampanyası yürütülüyor.

5

Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir.

6

Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır.

7

Haluk Bayraktar, provokasyonların kaynağının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iletişim kampanyalarını yöneten ekipten olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

8

Bizim için nefsin izzeti yoktur yaptığın işin izzeti vardır. Attığınız iftiralar bizde bir toz zerresi kadar iz bırakmaz. Milletimiz de, Gazzeliler de bizim duruşumuzu iyi bilir.

9

İsrail'e jet yakıtı sattığımız iftirasını atan alçak kim diye baktım. Gördüm ki İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alıyormuş. "Alevilerin de pkk'sı olmalı" diye yazılar yazıyor, dhkp-c güzellemesi yapıyormuş.

10

Bu Pkk'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim.