AKİT MENÜ

Gündem

Türkiye ile birlikte operasyona katılmak istediklerini duyurdu! Ankara S-400'leri oraya gönderiyor

Türkiye, Ramazan Bayramı'nın hemen ardından büyük bir operasyona hazırlanıyor. Operasyona dikkat çeken bir destek geldi.

2024-04-10 08:01:31
1

Türkiye, Ramazan Bayramı'nın hemen ardından büyük bir operasyona hazırlanıyor. Operasyona dikkat çeken bir destek geldi.

2

Ankara, bayram sonrası Süleymaniye'ye kadar olan hattı terör örgütünden temizlemek için atacağı adımların planını yaptı.

3

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti sırasında "ortak operasyon"un detaylı şekilde masaya yatırılması bekleniyor.

4

Bu arada, zırhlı ve askeri birliklerin yanı sıra lojistik unsurların sınır hattına sevkiyatı da hız kazandı. Sevkiyat bayram sonrası tamamlanacak.

5

Türkiye gazetesinin haberine göre, Suriye'deki muhalif gruplar, Kandil ve Süleymaniye başta olmak üzere terör örgütünü bölgeden tamamen temizlemeyi hedefleyen Türkiye'nin yanında yer almak istediklerini açıkladı.

6

TSK'nın S-400'leri sınıra yerleştireceği belirtiliyor. PKK'nın kamikaze İHA saldırılarını anında yok etmek için de tedbirler alındı. PKK'nın İran, Fransa ve Hindistan'dan aldığı füzeler de etkisiz kılınacak.

7

Cumhurbaşkanı Erdoğan da bayram dolayısıyla yayımladığı mesajında terör için "Bataklığı kaynağında kurutacağız" demişti.