AKİT MENÜ

Gündem

Mehmet Metiner Erdoğan'dan makam bekleyen o ismi açıkladı: AK Parti'ye ömrü boyunca oy vermedi

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Kenan Sofuoğlu'nun 'Milletvekili olmak hayatımın hatasıydı' sözleri sonrası şok bir ifşada bulundu.

2024-05-13 13:22:24
1

AK Partili eski milletvekili Mehmet Metiner, Kenan Sofuoğlu'nun 'Milletvekili olmak hayatımın hatasıydı' sözleri sonrası şok bir ifşada bulundu.

2

Mehmet Metiner yaptığı açıklamada, "Kenan Sofuoğlu bir gerçeğimize parmak basmış sadece. Onun gibi niceleri var. Hiç değilse onun bir adı-sanı vardı. Adı sanı bilinmeyen, millet nezdinde karşılığı olmayan, sahada görünmeyen, sahaya çıktığında da anlam ifade etmeyen o kadar çok milletvekili var ki!

3

Filancanın kızı, oğlu ve yakını olmanın dışında siyaseten hiç bir kıymeti harbiyesi olmayan, bırakınız dava şuurunu Reis’in davasından bile bi-haber hatta ona ters, kendi seçimi dışında Reis’e ve AK Parti’ye oy bile vermemiş vekillerle sahada kaybetmeye mahkum olursunuz elbet!

4

Sofuoğlu gibilere niye kızarsınız bilmem! Onların ne kabahati var ki? Kenan Sofuoğlu’nu geçelim.

5

Yakınlardan bir soru, 31 Mart seçimlerinden: Tıpkı Sofuoğlu gibi asla istemediği halde Cumhurbaşkanımızın ısrarı üzerine büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterildiğini söyleyen şahıs kim?

6

İşinizi kolaylaştırmak için bir ipucu: O kişi ömrü boyunca AK Parti’ye oy vermediğini adaylık sürecinde açıklamıştı.

7

Seçim kazanamayan o şahıs şimdi en yükseklerde bir makam bekliyor. Verilir mi verilmez mi göreceğiz" dedi.

8

Bir sosyal medya kullanıcısının AK Parti'nin Muğla'dan aday gösterdiği Aydın Ayaydın'ın fotoğrafını paylaşması üzerine cevap veren Metiner, "Parmağınızla göstermişsiniz zaten" dedi.