AKİT MENÜ

Spor

Aziz Yıldırım, Mourinho ile anlaştı! Portekizli’nin maliyeti belli oldu! Ortalıkta dolaşan fiyatlardan çok ama çok farklı…

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıkladı. Öte yandan Mourinho'nun alacağı maaş ortaya çıktı.

2024-05-14 13:47:31
2

Fenerbahçe'de gözler başkanlık seçimine çevrildi. Başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini açıkladı. Öte yandan Mourinho'nun alacağı maaş ortaya çıktı.

3

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe'de tüm gözler başkanlık seçimine çevrildi.

4

Fenerbahçe'de mevcuıt başkan Ali Koç ile bir önceki başkan Aziz Yıldırım'ın adaylığını resmen açıkladığı sarı-lacivertliler Jose Mourinho ismi heyecan yarattı.

5

Fenerbahçe başkan adaylarından Aziz Yıldırım, başkan seçilmesi halinde dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getireceğini duyurmuştu.

6

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Jose Mourinho ile ilgili tüm detayları Skorer'in Instagram canlı yayınında anlattı. İşte Ok'un açıklamaları:

7

Aziz Yıldırım'ın açıklaması önemli. Mourinho ile yüz yüze görüştüğünü ve prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Ali Koç da Mourinho ile Mario Branco vasıtasıyla görüşüyor. Branco kendisiyle telefonda görüştü ve yüz yüze görüşme aşamasına gelindi. Branco ve Mourinho bir çerçeve çizdi ama henüz Ali Koç ile görüşme yapılmadı.

8

Ali Koç ile Mourinho'nun yüz yüze görüşmesi planlanıyor. Aziz Yıldırım bizzat kendisi Mourinho ile Roma'da yüz yüze görüşüp prensip anlaşmasına vardı ve ardından menajeriyle görüşmeler başladı. Seçimi kim kazanır bilemem ama kazanan Fenerbahçe olacak. Hem Aziz Yıldırım'ın hem Ali Koç'un bir numarası Mourinho...

9

Aziz bey veya Ali bey Fenerbahçe için çok şey yaptı ama Mourinho konusunda ortak noktada buluşulması önemli. Görünen o ki ekstra bir teklif almazsa iki başkanın ilk adayı Mourinho olduğuna göre, Aziz Yıldırım prensip anlaşmasına vardığına göre ve Ali Koç da Mario Branco üzerinden görüşmelere başladığına göre kim seçilirse seçilsin Mourinho, Fenerbahçe'ye gelecek.

10

Konyaspor ve son Kayserispor maçını da seyretmiş Mourinho. İki tarafında Mourinho ile teması var. Aziz Yıldırım'ın bir adım daha önde olmasının tek sebebi Roma'da yüz yüze kendisiyle görüşmesi.

11

Mario Branco tesislerin fotoğraflarını Mourinho'ya gönderiyor ve görüşme için randevu alınıyor. Aziz Yıldırım şu an menajeriyle görüşüyor. Ali Koç ise Branco üzerinden görüşme yürüttü. Ardından Mourinho ile yüz yüze görüşme gerçekleştirilecek.

12

İspanyol gazeteci Michael Rincon 61 yaşındaki hocanın Fenerbahçe'nin teknik direktörü olmaya en yakın aday olduğunu öne sürerken ünlü teknik adamın maaşını da açıkladı.

13

Haberde Mourinho'nun Fenerbahçe'den 12 milyon Euro yıllık maaş talep ettiği ve hem Ali Koç hem de Aziz Yıldırım ile görüştüğü ifade edildi.