AKİT MENÜ

Gündem

Bill Gates ile Ekrem İmamoğlu arasındaki şok bağlantı! Her şey 6 Mayıs'tan sonra oldu

Araştırmacı yazar Murat Akan, Microsoft kurucusu Bill Gates ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki şok eden bağlantıyı açıkladı.

2024-05-22 00:50:51
1

Araştırmacı yazar Murat Akan, Microsoft kurucusu Bill Gates ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki şok eden bağlantıyı açıkladı.

2

Araştırmacı yazar Murat Akan, sosyal medya hesabından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeni projesi hakkında çok konuşulacak bir uyarıda bulundu.

3

Murat Akan, "İktidara yakın sosyal, görsel ve yazılı medya haklı olarak İmamoğlu’nun Roma gezisini eleştirirken, HPV aşı kampanyası için tek kelime etmiyor" derken kamuoyunu dehşete düşürecek detayları paylaştı.

4

Murat Akan yaptığı açıklamada, "İmamoğlu’nun belediyenin kasasından ödediği bu aşının tek dozu 500-4000 TL. Bu aşı, Türkiye’nin ulusal aşı programında yok.

5

Bu kampanya, Bill Gates’in 6 Mayıs’ta yaptığı çağrı sonrasında başlamıştır. Özellikle 9-26 yaş aralığındaki bayanlara yapılıyor. Ülkemizde HPV pozitif olan hastalarda kanser veya kanser tanı oranı yüzde 4'tür.

6

Türkiye, rahim ağzı kanseri vakalarında 166 ülke arasında 153. sıradadır. Kadın nüfusa göre ölüm oranı 0,000043’tür

7

Yılda ya da 5 yılda yapılacak basit bir testle ile erken teşhis halinde ölüm oranı yüzde 0’dır. HPV virüsünün tek eşlilerde görülme oranı sıfıra yakındır. Öyleyse bu aşı neden belediye tarafından yapılmaktadır" dedi.

10

Akan'ın paylaşımları sosyal medyanın gündemine otururken söz konusu aşıyla ilgili resmi kurumlar tarafından bir açıklama yapılacağı tahmin ediliyor.