AKİT MENÜ

Spor

Ünal Aysal Galatasaraylılara duyurdu: Şok detay! Ünal Aysal fena patladı! Dursun Özbek'e Ali Koç fırçası

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi sıcak saatler yaşanıyor. Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un ekibinde Sportif A.Ş.'de görev yapması beklenen Ünal Aysal, özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

2024-05-24 13:52:03
2

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi sıcak saatler yaşanıyor. Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un ekibinde Sportif A.Ş.'de görev yapması beklenen Ünal Aysal, özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

3

Trendyol Süper Lig'de Pazar günü Konyaspor deplasmanında şampiyonluk içni sahaya çıkacak olan Galatasaray'da Cumartesi günü ise seçim heyecanı yaşanacak. Dursun Özbek ile Süheyl Batum başkanlık için yarışacak.

4

Başkan adaylarından Süheyl Batum'un Sportif A.Ş.'de görev vermek istediği Ünal Aysal, Milliyet'e özel açıklamalarda bulundu.

5

Galatasaray'a yeniden Avrupa'da kupa kazandırmayı hedeflediklerini belirten Aysal, Florya projesinden elde edilecek gelir hakkında da konuştu.

6

Ünal Aysal ayrıca Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından yaşananalara dair çarpıcı ifadeler kullandı. Ünal Aysal'ın Milliyet'e verdiği röportaj şu şekilde:

7

Ünal Aysal: Öncelikle cezalı olan ve stadyuma girmesi yasak olan bir kişi, nasıl Galatasaray’ımızın evi ve mabedi olan Ali Sami Yen stadımıza girebilmektedir bunu hem ilgililer hem de TFF değerlendirmelidir.

8

Hakeza kimse Genel Sekreterimize tehdit vari cümleler kuramaz, stadyum müdürümüzü darp edemez. Galatasaray kolay dokunulabilir bir kulüp değildir. Söz konusu Galatasaray’ın menfaatleri ise tüm Galatasaraylılar her zeminde gereğini yapar. Bu konuda Süheyl Hoca ve ekibi gerekli hukuki girişimleri yaptı ve hukuki sürecin ciddi bir şekilde takipçisi oluyorlar.

9

Bu konuda maç sonrasında mevcut Galatasaray yönetiminin gerekli tedbirleri almadığına dair Galatasaraylılarda ciddi bir tepki var bu konuda ne söylemek istersiniz? Ünal Aysal: Bu durum maalesef mevcut yönetim bakımından ciddi bir zaafiyet göstergesidir. Galatasaray’ın yeterince iyi yönetilmediğinin tipik bir sonucudur. Siz, maç sonrası stada gelen ve yasaklı olan rakip kulüp başkanına ve oyuncularına sahanın kapılarını açarakböyle bir tiyatro sergilenmesine müsaade edemezsiniz. Kulübümüzün emektarı olan stat müdürünü onlarca kişi darp ederken sahanın ortasında onu yalnız bırakamazsınız.

10

Kulüp genel sekreterine Ali Koç parmak sallıyor, “buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin” diyor. Kimse ona, “Burası Galatasaray’ın evi, sen kimin evinden kimi kovuyorsun?” diyemiyor. Sahada tek yöneticimiz var, karşı koyan yok, rakip kulüp başkanı yöneticimizi kendi evimiz Ali Sami Yen’den kovuyor. Bu durumu hiçbir Galatasaraylı sindiremez. Maç sonunda yönetimin gösterdiği zaafiyet bütün Galatasaraylıları ve hepimizi utandırdı. Galatasaray'ın itibarı ve bağımsızlığı, bu yönetim döneminde hiç olmadığı kadar yerlere düştü. Biz Galatasaraylılar için en önemli şey itibarımızdır. Mevcut yönetim gösterdiği yönetsel zafiyetle itibarımızın önemli ölçüde zedelenmesine yol açtı.

11

Kazanırsanız Sportif A.Ş. başkanı olacağınız söylendi... Ünal Aysal: Süheyl Hoca ve ekip arkadaşları gerçekten Galatasaray’ı çok seven insanlar. Bu zor koşullarda Galatasaray’ın yarınları ve umutları için aday oldular. Kazanılması durumunda Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olmam hususunda teklif getirdiler, ben de kendilerini kırmadım. Seçimi kazandığımızda Galatasaray'a yeniden Avrupa’da kupa kazandıracağız. Ünal Aysal: Sportif A.Ş. yönetiminde kamuoyunun yakından tanıdığı önemli spor ve iş insanları olacak. Ayrıca 3 kişilik bir icra komitesi kuracağız. Burada hem idari, hem teknik, hem mali kısımlarla ilgilenecek arkadaşlarımız olacak. Kulüp yönetimine de bu arkadaşlarımızla beraber tam destek verebilecek bir ekip oluşacak.