AKİT MENÜ

Gündem

Mete Yarar'dan İran'daki kazayla ilgili şok çıkış: Akıncı İHA'yı neden istediler? Bu işte bir tuhaflık var

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, İran'daki helikopter kazasını şüpheli gördüğünü ve bazı tuhaflıklar olduğunu söyledi.

2024-05-25 15:41:00
1

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, İran'daki helikopter kazasını şüpheli gördüğünü ve bazı tuhaflıklar olduğunu söyledi.

2

Haber Global ekranlarında konuşan Mete Yarar, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin bilinçli bir şekilde bulunmak istenmemiş olabileceğini ifade etti. İşte o açıklamalar...

3

Bu helikopter direk mi dağa çarptı? Helikopter bir şeye direkt çarpmıyor. Helikopter sanki bir şeyi yeri aşıp sonra çarpıyor.

4

Anlık bir olay yaşanmadığını görüyorum. Bu işte bir tuhaflık var. Mesela diğer iki helikopter var. İran sözcüsü, helikopterin kaybolduğu bölgeyi bildiği halde, neden bir anda kaybolduğu yerde aramadılar.

5

Gidip başka yerde aradılar. Tebriz imamı ile iki kez konuştuklarını söylediler. Sinyallerden bulunamadılar mı? İran'ın üst düzey isimleri konuşuyor, bu konuşmalara istinaden konuşuyorum.

6

Bu açıklamalar ortadayken neden Akıncı İHA'yı istediniz? Cidden bunu anlamıyorum.

7

Helikopterle enkazı ararken nasıl yangını göremediler bunu anlamadım. Bu hemen yandı söndü olmamış. Baya bir yangın olmuş. Benim olayda şüphelerim var.

8

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri bulunmak istenmediği için başka yere yönlendirildi. Bu soruları muhtemelen İran halkı da soracaktır.