AKİT MENÜ

Spor

Galatasaraylılar şokta! Herkes şaşkın: Icardi’ye cevap Ali Koç’tan ne zaman gelecek?

Süper Lig'de 24. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlarıyla birlikte yaptığı kutlamaya Mauro Icardi damga vurdu.

2024-05-27 14:04:42
2

Süper Lig'de 24. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde taraftarlarıyla birlikte yaptığı kutlamaya Mauro Icardi damga vurdu.

3

Şampiyon Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde taraftarları tarafından coşkuyla karşılandı. Şampiyonluğun ardından büyük sevinç yaşayan sarı-kırmızılılar, saat 02.00 sularında İstanbul’a geldi.

4

Havalimanında açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Bu gece çok mutluyuz. Bir hafta gecikmeyle de olsa şampiyonluğumuzu kutlamaya başladık. Ben bütün taraftarlarımıza bu şampiyonluğun hayırlı olmasını, önümüzdeki sene için de 25’inci şampiyonluk ve 5’inci yıldız için hazırlıklı olmalarını istiyorum. Çok güzel bir geceydi.

5

Güzel bir maç oynadık. Galatasaray’ı sevenleri mutluluğa boğduğum için ve arkadaşlarımla beraber yaptığımız bütün çalışmaları dikkate alırsak onları sevindirmek bizim için en önemli husustu. Şimdi şampiyonluğu doya doya kutlasınlar.

6

İstanbul’u sarı-kırmızıya boyasınlar istiyorum" dedi. Şampiyonluk tişörtü ile ilgili de konuşan Dursun Özbek, sözlerini şöyle tamamladı: “İyiler kazanır herkesin bildiği bir şey. Dolayısıyla yine öyle oldu. İyiler kazandı.”

7

MAURO ICARDI'DEN OLAY HAREKET

8

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Florya'da balkona "Aşkın Olayım" şarkısı ve meşalelerle geldi. Icardi önce "Fener ağlama" tezahüratını başlattı daha sonra ise Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un adının yazılı olduğu Galatasaray formasını giydi.

9

Arjantinli futbol Icardi'nin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un adının yazılı formayı giymesinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlardan destek tezahüratı geldi.

10

Galatasaray'ın Florya'da kutlama yaptığı esnada Dries Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs duygusal anlar yaşadı.

11

Sarı-kırmızılı taraftarların Mertens'in oğluna yönelik "Ciro" tezahüratları sonrası Belçikalı yıldızın eşi Katrin Kerkhofs gözyaşlarını tutamadı.