AKİT MENÜ

Spor

'Bana sövecekler ama' diyen Hüseyin Çevik'ten Arda Güler'e uyarı: Allah için yapma

Sosyal medyada yayınladığı videolarla dikkat çeken Hüseyin Çevik'ten Arda Güler'e şaşırtan bir tepki geldi.

2024-05-27 20:08:42
1

Sosyal medyada yayınladığı videolarla dikkat çeken Hüseyin Çevik'ten Arda Güler'e şaşırtan bir tepki geldi.

2

Arda Güler'i uyardığı için linç edildiğini açıklayan Hüseyin Çevik "Real Madrid ve Fenerbahçeliler bana sövdü. Ne dedim ben? Arda'cım dedim. Kardeşim dedim. Adamı övdüm. O formada haç var dedim.

3

Allah için yapma dedim. Hatta dua da ettim. Allah orada Arda'ya tebliğ yapması için dua ettim. Real Madrid yönetimi ile görüşüp o haç logosunu oradan kaldırabilirdi.

4

Ben oraya Allah-u Ekber yazmasını istemedim, haç işaretini kaldırmasını söyledim. Neyse bana Türkiye'nin yarısından fazlası sövdü. Tüm futbol programlarında bana sövdüler.

5

Arda Güler gol attıktan sonra bir gol sevinci yaptı. "Allah'a tevekkül ediyorum, Allah'a sığınıyorum" dedi. Bazıları Arda'nın gol sevincine takılmış. Arda Güler'in gol sevincini laiklik elden gidiyor, diye yorumluyorlar.

6

Arda'nın gol sevinicini itici bulanlar var. Arda'ya yobaz bile demeye başladılar. Arda'ya Türk gibi sevinmesi konusunda çağrı yapıyorlar. Bu gol sevincinden rahatsız olanlar aslında İslam'dan rahatsızlar.

8

Bu eleştirilere rağmen Allah Arda Güler'i gol kralı eylesin. Ona İslam'ı tebliğ etmeye nasip etsin. Arda Güler'den bu laiklere verdiği rahatsızlıktan dolayı Allah razı olsun" dedi.