AKİT MENÜ

Spor

Detaylar ortaya çıktı: Galatasaray'a gol makinesi! Fransa'yı salladı, geliyor...

Türkiye'nin bir döneme damga vuran ve hatta en zengin kulübü olarak listeleri altüst eden Galatasaray'ın nasıl bomba etkisi ettiği ortaya çıktı.

2024-06-03 13:57:14
2

Türkiye'nin bir döneme damga vuran ve hatta en zengin kulübü olarak listeleri altüst eden Galatasaray'ın nasıl bomba etkisi ettiği ortaya çıktı.

3

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluğu göğüsleyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için çalışmalarına başlayan sarı kırmızılılar, transferde düğmeye bastı. Eksik bölgelerine takviye yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen Cimbom, golcü oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti. Fransa'da attığı 37 golle yıldızlaşan oyuncu da Galatasaray'a gelmek istiyor. İşte o isim ve tüm detaylar...

4

Trendyol Süper Lig'de bu sezon da şampiyonluğu göğüsleyen Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor...

5

Şampiyonluk sonrası gelecek sezon için çalışmalarına başlayan sarı kırmızılılar, transferde düğmeye bastı.

6

Eksik bölgelerine takviye yaparak kadrosunu güçlendirmek isteyen Cimbom, golcü oyuncuyu transfer etmek için harekete geçti.

7

Fransa'da attığı 37 golle yıldızlaşan oyuncu da Galatasaray'a gelmek istiyor. İşte o isim ve tüm detaylar...

8

Mauro Icardi'yi yedekleyecek bir golcü arayan Galatasaray, rotayı Fransa'ya kırdı.

9

Gelecek sezon eksiksiz bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, hücum hattında rotasyonu genişletecek. Bu yıl İcardi'nin arkasını güçlendirecek sarı- kırmızılılar, yerli forvet de alacak.

10

Aslan bu doğrultuda oluşturulan transfer listesinde Erencan Yardımcı'yı üst sıraya yazdı. Galatasaray'ın altyapısından yetişen 22 yaşındaki oyuncu için Eyüpspor'la görüşmeler başladı.

11

Sezonu Pendikspor'da kiralık olarak geçiren Erencan, 28 maçta 6 gol ve 2 asistlik performans gösterdi. Galatasaray 2021'de 5 milyon liraya Eyüpspor'a sattığı ve Avrupa listesinde altyapıdan yetişen oyuncu kuralını karşılayan genç forveti bir an önce kadrosuna katmak istiyor.

12

Sabah'a göre; Sarı-kırmızılılar, gündemine Metz formasıyla resital sunan Georges Mikautadze'yi gündemine aldı.

13

23 yaşındaki forvet için temaslar başladı. Tekniği, hızı ve bitirici vuruşlarıyla dikkat çeken genç forvet, sarı-kırmızılı ekibin ilgisine son derece olumlu yaklaştı.

14

Kariyerine Fransa'da başlayan ve geçen sezon Metz formasıyla 40 maçta 24 gol atarak kral olan yıldız, 16 milyon euro'ya Ajax'ın yolunu tutmuştu.

15

Hollanda'da tutunamayan ve devre arasında Metz'e dönen Mikautadze, 20 maçta 13 gol ve 4 asistle kalitesini bir kez daha gösterdi.

16

Fransa Ligi'nde son iki sezonunda 37 kez ağları sarsarak şov yapan yıldız, Gürcistan milli formasıyla ise 24 maçta 9 kez fileleri sarsmasını bildi.

17

Metz'in 13 milyon Euro'luk satın alma opsiyonuna sahip olduğu yıldız oyuncunun Ajax'la 2028'e kadar kontratı var. Metz kulübü, Fransız ekiplerinin gözdesi haline gelen Gürcü forveti alıp satmayı da hedefliyor.