AKİT MENÜ

Gündem

Türkiye Rusya'ya karşı savaşa girip bakın ne yapacak! Eski albay, Ankara'nın 31 ülkeyi ters köşeye düşüreceği hamleyi açıkladı

Emekli albay Eray Güçlüer, İngiliz basını tarafından servis edilen NATO intikal planı haritasıyla ilgili konuştu.

2024-06-05 14:39:45
1

Emekli albay Eray Güçlüer, İngiliz basını tarafından servis edilen NATO intikal planı haritasıyla ilgili konuştu.

3

Haber Global ekranlarında konuşan Eray Güçlüer, Türkiye'ye karşı bir tuzak kurulmaya çalışıldığını söyledi.

4

Eray Güçlüer yaptığı açıklamada, "ABD ve Batılı istihbarat örgütleri bazı planları sızdırıyorlar. Diyorlar ki, Rusya bak Türkiye de size saldırır. Bu planın ben Türkiye için sızdırıldığını düşünüyorum.

5

. Türkiye buna asla izin vermez. Rusya, Polonya ile savaşa girerse Türkiye savaşa girer mi? Türkiye yardım eder.

6

Tamam girer ama çelik başlık gönderir, sahra hastanesi kurar. Fazlasını yapmaz. Hatırlayın iki sene önce Boğazlara mayınları kim koydu?

7

Ruslar mı yada Odessa'dan kopan mayınlar mıydı? Kıriminal raporlar geldi. Odessa'dan kopan mayınlar olmadığı ortaya çıktı. Bu harita bir algı operasyonudur.

8

Bu bir tuzaktır. Yunanistan'da mesela 1000 tane tankın gizlice Romanya ve Macaristan'a sevk edildiği bilgisi var. Yunanistan mesela neden 18-19 askeri üsle ABD tarafından işgal edildi.

9

Bir savaş planın parçası bunlar. Dedeağaç'ta bir tank ordusu var. Rus devleti zaten Yunanistan'daki tehlikeyi görebiliyor. Tutup da Türkiye üzerinden bir ok çekip oyun yapmasınlar.

10

Türkiye kuvvetli bir şekilde Montrö'yü öne koyup ABD gemilerine izin vermedi. Dediğim gibi algı operasyonuna gelmemek lazım" dedi.