AKİT MENÜ

Spor

A Milli Takım'da Arda etkisi! Montella'dan Arda Güler açıklaması! Sürpriz olacak mı?

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Polonya maçı öncesi konuştu.

2024-06-09 20:49:49
2

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Polonya maçı öncesi konuştu.

3

EURO 2024 hazırlıklarına devam eden A Milli Futbol Takımı, yarın özel maçta Polonya ile karşı karşıya gelecek. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Polonya maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

4

Vincenzo Montella şu ifadeleri kullandı: "Arda Güler, iki pozisyonu da oynayabilecek bir futbolcumuz. Son zamanlarda genelde sağ kanat oynadı. Bizim oyun sistemimize göre kanatlarımızı çok fazla geriye gelmelerini istemiyoruz ve çok fazla koşturmuyoruz. O pozisyonda rahatça oynayabileceğini düşünüyorum.

5

Ben genelde geçmişe değil şimdiye ve geleceğe bakarım. Hazırlanırken de 'full' konsantrasyonla hazırlandık. Birlikte zaman geçirdikçe bir aile olduk ve bu duyguyu sahaya yansıtacağız. O sorumlulukla ve bilinçle ülkemizi temsil etmek zorundayız. Şampiyonaya bu mentalite ile hazırlandık.

6

Ayrılan oyuncuları seçerken çok zorlandım. Hocalar bazı kararlar almak zorunda. İstatistiklere bakarak almıyoruz o kararları, o zaman hocanın burada işi yok. Geleceğe yönelik bir oyuncuyu kadronuza katarken, bazı dengeleri gözetmeniz gerekiyor. Doğru özelliklerin bir karışımını yapmak zorundayız. Genç oyuncuları kadroya kattığımızda denge bozuluyor mu, bu önemli. Bazı oyuncularımızın sosyal medya paylaşımlarını gördüm ve benim hoşuma gitti. Bayrağa olan bağlılıklarını ilettiler."