AKİT MENÜ

Teknoloji-Bilişim

Elon Musk istedi oldu! İşte, X'e gelecek yeni özellik

Elon Musk'ın duyurduğu özellik kullanıcıları heyecanlandırdı. Yeni özellik, kullanıcıların imajını korumayı amaçlayacak.

2024-06-12 10:04:23
2

Elon Musk'ın duyurduğu özellik kullanıcıları heyecanlandırdı. Yeni özellik, kullanıcıların imajını korumayı amaçlayacak.

3

Geçtiğimiz yaz, Elon Musk tarafından satın alınan Twitter uygulamasının adının 'X' olarak değiştirildiği duyurulmuştu.

4

Elon Musk, bunun sadece bir isim değişikliğinden daha fazlası olduğunu belirtmişti. Adı Twitter yerine X olarak markalaşan uygulama, Elon Musk'ın bir “her şey uygulaması” yaratma planlarını temsil ediyor.

5

Kullanıcılar uygulamanın yeni adına yaklaşık bir yıldır alışmaya çalışırken, Elon Musk tarafından yeni bir özellik duyuruldu. X uygulamasına gelecek yeni özellik, duyurulduğu andan itibaren kullanıcıların da dikkatini çekti.

6

Elon Musk X kullanıcıları için, tüm beğenileri gizleyecek yeni bir özelliğin kullanıma sunulduğunu doğruladı.

7

NDTV'nin haberine göre, X, Çarşamba gününden itibaren kullanıcıların zaman tünellerinde görünecek olan “özel beğenileri” kullanıma sunuyor.

8

Bu, kullanıcıların platformdaki beğenilerinin varsayılan olarak gizleneceği ve “kimin görebileceği konusunda endişelenmeden içeriği beğenebilecekleri” anlamına geliyor. Geçtiğimiz ay, X'in mühendislik direktörü Haofei Wang, yapılacak değişikliğin kullanıcıların imajını korumayı amaçladığını söylemişti.

9

Yeni özellik ile birlikte, bir tweet beğenisi sadece siz ve tweetin yazarı arasında görülebilecek. Kaynak: Aydınlık