AKİT MENÜ

Gündem

Gece yarısı 01.15'te Mossad'dan skandal Kayseri paylaşımı

Kayseri'de yaşanan olaylar sırasında İsrail'in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad tarafından yapılan bir paylaşım 'Karanlık eller yine bu işin içerisinde' dedirtti.

2024-07-01 10:16:43
1

Kayseri'de yaşanan olaylar sırasında İsrail'in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad tarafından yapılan bir paylaşım 'Karanlık eller yine bu işin içerisinde' dedirtti.

2

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yabancı uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz ettiği iddiası üzerine toplanan kalabalık, çok sayıda ev ve işyerini ateşe vererek sokaklardaki araçlara zarar verdi. Olaylarda 10 polis yaralandı.

3

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, Danişmentgazi Mahallesi’nde yabancı uyruklu bir şahsın, küçük yaştaki yabancı uyruklu bir çocuğa yönelik taciz davranışı neticesinde şahsın emniyet birimlerince gözaltına alındığını açıkladı. Çocuğun koruma altına alındığı belirtilen açıklamada, "Konu tarafımızca titizlikle takip edilmekte olup, vatandaşlarımızın itidalli davranarak, resmi makamlarca belirtilen açıklamalar haricinde herhangi bir eylemin içinde olmamaları hususunda kamuoyuna saygıyla sunulur.” denildi.

4

Kayseri'de yaşanan provokasyon sonrası Mossad'dan küstah bir paylaşım geldi.

5

İsrail'in ulusal istihbarat teşkilatı Mossad tarafından cumhurbaşkanına hakaret dolu bir paylaşım gelince 'kirli ellerin devrede olduğu' gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi.

6

Konuyla ilgili Haber7 için bir yazı kaleme alan Yeniakit Haber Müdürü Zekeriya Say, "Kayseri'deki olaylar sonrası Siyonist İsrail’in istihbarat örgütü MOSSAD'ın benzer içerikteki hakaret dolu küstah paylaşımına ne demeli?

7

Bu tür şiddet olaylarının kitlelerin iştahını açtığının farkında olan birileri, ülkedeki huzur iklimini sabote etmek ve iktidarı devirecek bir sürecin önünü açmak için hiçbir ahlaki değer taşımadan her fırsatı değerlendiriyor.

8

Tabii burada asıl görev kolluk güçlerinden önce, karanlık odakların oyunlarına alet olmayacak ve kitle arasında karıştığında galeyana gelmek yerine aklını kullanacak sağduyu sahibi vatandaşlara düşüyor" ifadelerini kullandı.