AKİT MENÜ

Gündem

Mete Yarar, Merih Demiral'a verilen ceza sonrası konuştu: Helal olsun

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, bozkurt selamı nedeniyle UEFA tarafından ceza alan Merih Demiral meselesiyle ilgili konuştu.

2024-07-05 15:40:15
1

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, bozkurt selamı nedeniyle UEFA tarafından ceza alan Merih Demiral meselesiyle ilgili konuştu.

2

Haber Global ekranlarında konuşan Mete Yarar, "Benim kanımda Türklük var. Ben bu kandan güç topluyorum. Ben neden kendi değerlerimi başkalarına kabul etmek zorundayım.

3

Ben kurulmuş bir devletim. Ben başka bir işaret yapsam hiç umursamazsınız. Tercihlerimle ilgili işaret yaparım bir şey demezsiniz. Ben binlerce yıllık ırkımdan gelen harekete faşizm diyeceksiniz. Hani herkes özgürdü. Zafer işareti yapınca sorun yok değil mi?

4

Bozkurt yapınca siyasete alet etmiş mi oluyorsunuz? Bu coğrafyada yaşananların tamamına bakın. Tamamı ya etnik ya mezhepsel ya da dinsel tartışmalardır.

5

Ben Merih'i tebrik ediyorum. Helal olsun. Sırplar, İsviçreliler yapıyor hiçbir şey olmuyor. Biz Bozkurt yapınca siyasi oluyor?

6

Kavga gerçekten artık silahla olmuyor bununla görüyorsunuz. Bu düşmanlığı artık futbolda bile yapıyorlar. Vakti zamanında bize Alman tanklarını Suriye'de kullanmamıza izin vermediler. Parçaları vermediler. Onların derdi siyasi meseleden öte bir ülkeyle alakalı. Bizle alakalı. Türk ile alakalı sorunları var" dedi.