AKİT MENÜ

Teknoloji-Bilişim

İran'ın ayıbı sonrası Selçuk Bayraktar Türkiye'ye olay gelişmeyi duyurdu

İran'ın merhum Cumhurbaşkanı Reisi'nin enkazını bulduktan sonra çeşitli iftiralara maruz kalan Akıncı İHA ile ilgili müthiş haber verildi.

2024-07-07 19:39:23
2

İran'ın merhum Cumhurbaşkanı Reisi'nin enkazını bulduktan sonra çeşitli iftiralara maruz kalan Akıncı İHA ile ilgili müthiş haber verildi.

3

Milli teknoloji hamlesinin öncü isimlerinden Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yeni bir müjdeyi daha duyurdu.

4

Ülkemizde Milli ve Yerli bir şekilde üretilen İnsansız Hava Araçları, toplamda 33 ülkeye ihraç edildi.

5

Tam bağımsız Türkiye parolasıyla çıkılan yolda hedefe emin adımlarla giden Türkiye, son 15 yılda Savunma Sanayii alanında çok büyük yol kat etti. Play Video

6

BAYKAR şirketi tarafından üretilen Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) yeni bir başarıya daha imza attı.

7

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI TİHA'ya entegre edilen GÖZDE Güdüm Kiti atış testinin başarıyla tamamladığını açıkladı.

8

AKINCI TİHA, ASELSAN-TÜBİTAK SAGE ortaklığında geliştirilen GÖZDE güdüm kitiyle hedefi tam isabet vurdu.

9

TÜBİTAK SAGE ile ortak olarak geliştirilen GÖZDE güdüm kiti, 500 lb. MK-82 genel maksat bombalarını ANS/KKS ve Lazer Arayıcı Başlıklı (LAB) güdümlü mühimmata dönüştürerek sabit ve yüksek hızlı hareketli hedeflerin hassas vurulmasını sağlar.