AKİT MENÜ

Spor

Fenerbahçe 4 yıllık anlaşma sağladı! Yıllık ücreti belli oldu: Takım sessizliğini bozdu…

Sarı-lacivertli kulüp, Faslı golcü ile her konuda el sıkıştı. 4 yıllık anlaşma sağlanan yıldız futbolcunun alacağı maaş belli oldu.

2024-07-19 15:53:13
2

Sarı-lacivertli kulüp, Faslı golcü ile her konuda el sıkıştı. 4 yıllık anlaşma sağlanan yıldız futbolcunun alacağı maaş belli oldu.

3

Transferde vites yükselten Fenerbahçe bombaları ardı ardına patlatıyor. Levent Mercan'a 4 yıllık, Cenk Tosun'a ise 2 yıllık imza attıran sarı-lacivertli kulüp, Allan Saint Maximin'i 1 yıllığı Al Ahli'den kiralamıştı.

4

KAP bildiriminde şu açıklama yapılmıştı: Profesyonel futbolcu Allan Irenee Saint-Maximin'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. İmzalanan kiralama sözleşmesi kapsamında Al-Ahli kulübüne toplam 8.000.000 Avro, 4 eşit taksitle ödenecektir. İlgili sözleşme uyarınca, oyuncunun 2024-2025 sezonunda alacağı maaş Al-Ahli kulübü tarafından karşılanacaktır.

5

Sarı-lacivertli takımın son bombası En-Nesyri oldu. Teknik direktör Jose Mourinho'nun ısrarla istediği Faslı yıldızla 4 yıllık anlaşma sağlandı. Sports Digitale'nin haberine göre golcü futbolcu, 4 milyon euro net ücret ve başarı bonusu kazanacak.

6

1997 Fas doğumlu olan En Nesyri, santrfor mevkinde forma giymekte olup 1.92 boyunda.

7

Kariyerinde Malaga, Leganes ve Sevilla takımlarında görev yapan forvet oyuncusunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro. Kariyeri boyunca toplam 290 maça çıktı, bu karşılaşmalarda 93 gol, 12 asist kaydetti.