AKİT MENÜ

Gündem

Köpek lobisinin yılmaz savunucusu! Meğer kocasının Köpek maması şirketi varmış

Solcu medya organlarının, Türkiye’nin menfaatine olan uygulamaların tümüne karşı çıkması dikkatlerden kaçmıyor. Sokakları saldırgan ve hasta başıboş köpeklerden temizleyecek olan kanun tasarısına karşı çıkmalarına rağmen yasa sonunda komisyondan geçti.

2024-07-24 10:16:27
1

Solcu medya organlarının, Türkiye’nin menfaatine olan uygulamaların tümüne karşı çıkması dikkatlerden kaçmıyor. Sokakları saldırgan ve hasta başıboş köpeklerden temizleyecek olan kanun tasarısına karşı çıkmalarına rağmen yasa sonunda komisyondan geçti.

2

Sosyal Medya’da ‘Abese İrca’ adlı bir paylaşımcı. Yasaya karşı çıkanları oyuncu Pınar Altuğ üzerinden deşifre etti. Meğer Altuğ’un kocası köpek mamaları üreten bir şirketin sahibiymiş. Gelin bu tezgahlanan oyunu birlikte görelim…

3

Haydi gelin şimdi de ülkenin en hayvansever çifti, Pınar Altuğ Atacan ve eşi Yağmur Atacan'ın her anı hayvan sevgisi ile dolu hayatına bir göz atalım. Bu ikili şimdilerde başıboş köpeklerin toplatılmaması için sürekli paylaşım yapıyor ve çıkacak yasanın katliam olduğunu iddia ediyorlar. O zaman şimdi gerçekler...

4

Pınar Altuğ diyor ki " insanın hiçbir canlıyı öldürmeye yetkisi olmaz." Bu paylaşımı yaptığı Instagram hesabında aynı zamanda ülkenin en büyük tavuk firmasının da reklam filmlerini çekip insanları daha çok tavuk eti tüketmeye teşvik ediyor.

5

Tabi para karşılığında. Benim anlamadığım bu videolardaki tavuklar, hayvan mı değil yoksa hala yaşıyorlar mı?

6

Tabiiki Atacan ailesi de avcı bir aile. Atalarından gelen yırtıcı genler sayesinde hareket eden hiçbir canlı ellerinden kurtulamıyor. Ne demişti ünlü düşünür Pınar Altuğ?

7

İnsanın hiçbir canlıyı öldürmeye yetkisi yoktur. O yüzden avladıkları balıkları öldürmeden yiyorlar.

8

Bunlar da Atacan ailesine bu kadar yaklaşıp da hayatta kalabilmeyi başarmış tek şanslı hayvanlar Mini ile Gazoz. Her zaman olduğu gibi bu ünlü ve zengin hayvanseverlerimiz de irice bir sıçan boyutundaki bir süs köpeğini sahiplenmişler. Diğeri de arada bir havlayan pofuduk minder gibi bir hayvancağız.

9

Burası da Atacan ailesinin yaşadığı Beykoz'daki Riva Konakları. 165.000 metrekarelik alana kurulu bu site, iki insan boyu yüksekliğindeki duvarla şehirden tamamen izole edilmiş durumda. Ayrıca her villanın bahçesi, bir de kendi duvarı ile çevrelenmiş.

10

Dikkatli bakarsanız sosyal tesisleri, tenis kortlarını, basket ve voleybol sahalarını, mini gölü ve çocuk parklarını da görebilirsiniz. Peki neyi göremezsiniz?

11

Başıboş sokak köpeklerini. Riva Konakları'nda hiç başıboş sokak köpeği yok. İçeri alınmıyorlar. Yani bu site sakinlerinin çocuklarının oyun oynadığı alana sokak köpekleri giremiyor. Ne kadar şanslılar değil mi?

13

Bu da Atacanların köpek sevgisinin bir başka boyutu. Köpek yemi ve ürünleri satan iki tane firmaları var.

14

Bu firmalar dünyaca ünlü Sapphere, Tomi gibi sadece çok zenginlerin tercih ettiği marka yemleri satıyor. Ürünlerinin arasında tavşan etli, kaz ciğerli evcil hayvan yemleri falan var.

15

Yani Atacan çifti kendi elleriyle hayvan öldürüyor, başkasının öldürdüğü hayvanları satıyor ve yine öldürülmüş hayvanların reklamını yaparak para kazanıyor.

16

İşte bunlar hayvan sever ama biz çoluğumuzu çocuğumuzu köpek saldırısından korumak istediğimiz için katiliz, vicdansızız, insan değiliz.

17

. İnsan bunlara ne dese eksik kalıyor değil mi?

19