AKİT MENÜ

Spor

Türk yıldızı paniği! Arda Güler'in hayalleri yıkıldı! Ancelotti'den ortalığı karıştıracak karar...

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Ancelotti'den Arda Güler'i kahreden karar geldi. Arda performansını arttırmaya devam ederken, İspanyol gazeteciler, Carlo Ancelotti'nin Arda'ya yaklaşımını anlattı ve yeni sezona dair ipucu verdi. Ancak gelen haberler, Arda için çok da olumlu değil. İşte tüm detaylar...

2024-08-17 12:06:53
2

Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Ancelotti'den Arda Güler'i kahreden karar geldi. Arda performansını arttırmaya devam ederken, İspanyol gazeteciler, Carlo Ancelotti'nin Arda'ya yaklaşımını anlattı ve yeni sezona dair ipucu verdi. Ancak gelen haberler, Arda için çok da olumlu değil. İşte tüm detaylar...

3

Arda performansını arttırmaya devam ederken, İspanyol gazeteciler, Carlo Ancelotti'nin Arda'ya yaklaşımını anlattı ve yeni sezona dair ipucu verdi.

4

La Liga'nın son şampiyonu Real Madrid, 2024-25 sezonunun ilk maçında bu hafta sonu sahaya çıkacak. Los Blancos, pazar günü saat 22.30'da Mallorca'ya konuk olacak.

5

Real Madrid'in yeni sezona başlıyor olması, Türk futbolseverlerin de heyecanını artırmış durumda. Özellikle Arda Güler'in Mallorca karşısında ilk 11'de olup olmayacağı merakla bekleniyor.

6

İspanyol basınından Victor Dieguez ve Mario De La Riva, Hürriyet'e verdiği demeçte Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'e bakış açısını anlattı. İtalyan teknik adamın, bir yıldız futbolcusunu Arda'nın önünde tuttuğu anlaşıldı.

7

Legal Sport gazetesinden Victor Dieguez, Arda ile ilgili şunları söyledi: "Arda Güler, iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Maçlarda takım arkadaşlarının ona olan güvenini ve topla olan yeteneğini de hissedebiliyordunuz. Toni Kroos, emekli oldu ve bence Arda Güler onun yerini doldurmak için önemli bir faktör olacak.

8

Arda, sonuçta takımdaki en yaratıcı oyunculardan biri ve bence süre bulacağını düşünüyorum. Avrupa Süper Kupası'nda Real Madrid'in orta sahasında eksiklerin olduğunu gördünüz. Bu yüzden Arda, başarılı pas trafiğiyle önemli bir oyuncu haline gelebilir.

9

Arda, Modric ile birlikte Real Madrid'in sahip olduğu en iyi pasör. İyi formuyla birlikte bu sezon önemli bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Ancelotti'nin ona geçen yıldan çok daha fazla güven duyacağına inanıyorum."

10

Diario AS'tan Mario De La Riva ise şunları söyledi: "Arda Güler, Real Madrid'in ABD kampında AC Milan ve FC Barcelona'ya karşı oynadığı iki maçta harika performans sergiledi. El Clasico'da Nico Paz'a köşe vuruşundan asist yaptı. Aynı zamanda ofsayt nedeniyle iptal edilse de bir gol attı.

11

Fiziksel olarak daha güçlü bir oyuncu gördük.

12

Carlo Ancelotti'nin ABD turunda Arda Güler'in mümkün olduğunca rakip kaleye yakın oynamasını ve sağ kanat olarak sol ayağıyla şut atma özelliğini kullanmasını istediğini hatırlamalıyız. Arda, geçen sezon kaleye bu şekilde 6 şut attı. Arda Güler'in de bu kadroda şansı var elbette. Hatta pazar günü Real Mallorca karşısında ilk 11'de yer alabileceğini düşünüyorum.

13

Öte yandan Arda'nın bence sahip olabileceği şanslar; Ancelotti'nin Rodrygo, Mbappe ve Vinicius ile birlikte ileride nasıl bir taktik uygulayacağına bağlı. Ancelotti; Rodrygo, Mbappe ve Vinicius'u kadroda tutuyor. Bu durumda Arda, Rodrygo'nun doğal olarak yedeği olacak.

14

Brezilyalı oyuncu kadroda olmadığı her an Arda Güler oynayacak. Diğer senaryoya göre ise Ancelotti, orta sahanın yeterince güçlü olmadığını düşünebilir ve Rodrygo'yu orta sahaya bir oyuncu daha yerleştirmek için kulübeye gönderebilir.

15

O zaman Arda Güler, daha az dakika alacak çünkü Ancelotti; önce Rodrygo'ya nasıl dakika vereceğini bulmaya çalışacak."