AKİT MENÜ

Siyaset

MHP erken seçimle ilgili kararını Türkiye'ye ilan etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, partisinin erken seçimle ilgili tutumunu kamuoyu ile paylaştı.

2024-08-17 15:44:13
1

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, partisinin erken seçimle ilgili tutumunu kamuoyu ile paylaştı.

2

Anadolu Yayıncılar Federasyonunun düzenlediği Anadolu Sohbetleri programına MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir katıldı. Ulusal gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerinin de hazır bulunduğu toplantıda Özdemir konuşmasında İstikrar vurgusu yaptı.

3

Özdemir “Türkiye Küresel dünyada buhran ve kaos ortamı varken istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmektedir. Türkiye kendi iç dinamiklerinde iyi bir yönetim anlayışıyla yoluna devam ederken Küresel dünyada da alternatif yollar inşa etmektedir.

4

Rusya Ukrayna arasındaki tahıl krizinde çözüm bulunması noktasında, İsrail Filistin arasındaki ateşkesin sağlanma çabası Türkiye’nin gücünü göstermektedir.” İfadelerini kullandı.

5

Erken seçim sorularına da yanıt veren Özdemir “ Bizim böyle bir gündemimiz yok. Küresel Buhran ortamı varken Türkiye’nin iç dinamiklerini iyi yönetmesi lazım. Türkiye Cumhur İttifakı ile çok kararlı adımlar atıyor” dedi.

6

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaşanan olaylara değinen Özdemir, bir gün önce Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın hitabıyla Türkiye sesini dünyaya duyuruyor bir gün sonra mecliste bu çirkin görüntüler oluyor. Bu Türkiye’nin sesini kısma operasyonudur. Türkiye’nin gündeminin bu şekilde zehirlenmesine gerek yoktu” dedi.

8

Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin gazetecilere yeşil pasaport çıkarılması hususunda basın camiasının yanında olduğunu kaydetti.