AKİT MENÜ

Spor

Şampiyonlar Ligi’nden elenen Galatasaray’a büyük şok: Cim-Bom’u sallay gelişme! Sonunda patladı: Kılıçlar çekildi…

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, karaborsa bilet konusuna Başkan Dursun Özbek’ten kulüp içinde ciddi bir soruşturma başlatılmasını istedi.

2024-08-28 10:42:44
2

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, karaborsa bilet konusuna Başkan Dursun Özbek’ten kulüp içinde ciddi bir soruşturma başlatılmasını istedi.

3

Dursun Özbek’e eleştirilerde de bulunan Kozak, şu ifadeleri kullandı:

4

* Galatasaray divanında bütün büyük kulüplerde olduğu gibi kulübün en üst seviyedeki danışma kuruludur. Bir taraftan hakaret ediyor, divan başkanı bana söz vermiyor bende çıktım gittim. * Fatih Altaylı benden önce harekete geçti. 18 kişilik listedekilerin adını ben bilmiyorum. Grup sözcüsü arkadaşımız çok sert bir yazı yazdı.

5

* Ben hala kulüp başkanlarından adam gibi açıklama bekliyorum. Başkan sayın üyeler ben size içten vuruluyoruz son günlerde çok ağır ithamlara maruz kalıyoruz dediğimizin şimdi örneğini görüyorsunuz dedi.

6

* Benim konuşmamın üzerine. Beni Galatasaray’da düşman olarak görecek adam anasından doğmadı. Buna başkan da dahil. O kadar onurlu bir insanım ben.

7

* Fatih Altaylı gibi bende mutlaka kulüp içinde ciddi bir soruşturma bir olay olduğunu ısrarla bende bir divan üyesi olarak 60 yıldır Galatasaraylı olarak direkt başkandan istiyorum. * Hatta öyle bilet fiyatları duyuyoruz ki Galatasaray kulüp tarihinin en yüksek biletten gelen cirolarını yaptı. Orada bir çatlak bir şeyler var mutlaka soruşturmaya girmeye değerdi.

8

* Onların soruşturmasını yapsanız ne Dursun Özbek’e bir şey kaybettirir ne de arkadaşlarına. Yeterli her şey temiz temiz açıklansın bütün hesaplar kitaplar ortaya dökülsün. * Dursun beyefendi yani başkanımız kenarda köşede içerden vuruluyoruz diye dedikoduları yaratacağına başkanlığını yapsın. Bu konuda ciddi bir soruşturmayı uygulamaya koysun.”