AKİT MENÜ

Spor

Bu kez Okan Buruk değil, Mourinho resmen onay verecek! Ya Fred'e bir şey olursa?' O sorunun cevabı belli oldu!

Takımın dizaynı için çalışmalar devam ediyor. Fenerbaheç, takımı 6. nesil klasmanına atlatmayı planlarken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

2024-09-05 12:08:51
2

Takımın dizaynı için çalışmalar devam ediyor. Fenerbaheç, takımı 6. nesil klasmanına atlatmayı planlarken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

3

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Okan Buruk yönetiminde 8 numara oynarken Başakşehir'e şampiyonluk kazandıran İrfan Can Kahveci'nin varlığı nedeniyle 8 numara transferi yaptırmadı.

4

Cristian Medina'nın işini bitiremeyen Fenerbahçe, Sofyan Amrabat transferiyle transfer dönemini kapattı. UEFA'ya listeyi verdi. Bu dakikadan sonra bir fırsat transferi çıksa bile ancak Süper Lig için adı listeye yazılabilecek. Avrupa'da oynayamayacak.

5

Fenerbahçe taraftarların aklında ise tek bir soru var: Ya Fred'e bir şey olursa? Gelen bilgilere göre Jose Mourinho bu konuyla ilgili tüm planlarını yapmış durumda. Her ne kadar "direkt" 8 numara olarak Fenerbahçe'nin elinde sadece Fred kalsa da, Mourinho'ya göre bu mevkiye devşirebileceği pek çok oyuncusu var.

6

İŞTE ALTERNATİFLER -Sofyan Amrabat -Bartup Elmaz -Szymanski -Mert Hakan -İrfan Can

7

FAVORİ İSİM İRFAN CAN * Amrabat'un asıl mevkii ön libero fakat Feyenoord'da van Bronckhorst kendisini 8 numarada denedi. Verim aldı.

8

* Bartuğ henüz kariyerinin başında. Zaten bir ön libero. Ancak Sivas'ta Bülent Uygun geçen sezon bazı maçlarda 8 numara oynattı.

9

* Mourinho'nun prensi Szymanski aslında 10 numara. Devamlı 8 numara hiç oynamadı. Zorunluluktan oynadığı maçlar var. * Mert Hakan alternatifler arasında. 2021-22 sezonunda Vitor Pereira ondan 8 numara çıkarmaya çalıştı. * Asıl mevkii 8 numara olan tek isim İrfan Can Kahveci, Okan Buruk'la Başakiehir'de bu mevkiide şampiyonluk bile gördü.

10

Bu arada Mourinho elindeki tüm 8 numara alternatiflerini "işime yaramaz" diye gönderdi. Alternatif olabilecek isimlerin hepsi ceplerine para konulup ya bonservisleriyle ya da kiralık olarak takımdan gönderildiler. İşte o isimler: -Rade Krunic - Kızılyıldız -Miguel Crespo - Başakşehir -Miha Zajc - Toulouse -Jin-jo Jo – Radnichki