AKİT MENÜ

Spor

Mourinho sonunda o futbolcuya kafayı taktı! Ortalık toz duman olacak... Yönetim devrede!

Fenerbahçe’de Mourinho ile o isim arasında tansiyon artıyor. Takım arama faaliyetleriyle ilgili yeni bir açıklama geldi.

2024-09-06 10:37:53
2

Fenerbahçe’de Mourinho ile o isim arasında tansiyon artıyor. Takım arama faaliyetleriyle ilgili yeni bir açıklama geldi.

3

Fenerbahçe'nin başarılı teknik direktörü Jose Mourinho, takımdan ısrarla ayrılmak istemeyen Ryan Kent'e tavsiyede bulundu.

4

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımdan ayrılmak istemeyen Ryan Kent'e tavsiyede bulundu.

5

Sports Digitale'nin haberine göre; Ryan Kent'e kariyerini düşünerek takımdan ayrılması gerektiğini söyledi. "GİT BAŞKA YERDE OYNA!" Haberde, "Kadroda düşünmüyorum seni, gençsin, git oyna, kariyerini de mi düşünmüyorsun?" sözleri ile Kent'e takımdan ayrılmasını tavsiye etti.

6

Buna rağmen Ryan Kent'in, takımdan ayrılmamakta direttiği ve Mourinho'nun tavsiyelerine rağmen gelen teklifleri reddettiği belirtildi.

7

Geçen sezon Lazio'yu geri çeviren bu sezon hazırlık maçlarında Jose Mourinho'nun sürekli şans vermesine rağmen beklenen çıkışı yapamayan Kent'e kadro planlamasında düşünülmediği iletildi ve kendisine takım bulması istendi.

8

Fenerbahçe'de çıktığı 19 maçta 1 gol, 2 asisti bulunan ve yılda 2 milyon euro kazanan 27 yaşındaki Kent'in, alacaklarının tamamını alıp bedelsiz olarak kulüpten ayrılmak istediği öğrenildi.

9