AKİT MENÜ

Spor

Galatasaray'ın Osimhen transferi istifa getirdi: İşte sebebi… Yok artık!

İngiltere’de büyük bir şantajla karşı karşıya kalmış durumda. Chelsea’nin CEO’su Chris Jurasek’ten gelen açıklama tüm kamuoyunu şok etti.

2024-09-06 12:31:53
2

İngiltere’de büyük bir şantajla karşı karşıya kalmış durumda. Chelsea’nin CEO’su Chris Jurasek’ten gelen açıklama tüm kamuoyunu şok etti.

3

Chelsea'nin uzun uğraşlar vermesine rağmen alamadığı Osimhen'in 6 ay sonra Galatasaray'a bedelsiz gitmesi İngiliz ekibinde istifaya sebep oldu.

4

Yaz transfer döneminin sessiz takımı Galatasaray yaptığı Osimhen hamlesiyle Avrupa’nın gündemine oturdu.

5

Sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından yıldız golcünün transfer edilmesi büyük bir başarıyken Osimhen hamlesi İngiltere’de istifa getirdi.

6

Premier Lig ekiplerinden Chelsea’nin CEO’su Chris Jurasek 2023 yılından beri devam ettiği görevinden ayrıldığını duyurdu.

7

Takımın geçen sezon ligi 6. Sırada bitirmesi nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Chris Jurasek Osimhen’i kaptırması bardağı taşıran son damla oldu. Chris Jurasek’in 80 milyon Euro teklif ettiği Osimhen’in 6 ay sonra bedelsiz bir şekilde Galatasaray’ın yolunu tutması taraftarlar ve basın tarafından skandal olarak nitelendirildi. ABD’li futbol adamı gelen eleştirilere daha fazla dayanamayarak görevinden istifa etti.

8

25 yaşındaki Nijeryalı forvet geçtiğimiz sezon Napoli’de çıktığı 32 maçta 17 gol 4 asist kaydetti. Victor Osimhen pek çok kişi tarafından aktif en iyi 5 forvet arasında gösteriliyor.