AKİT MENÜ

Medya

Açelya Akkoyun, başı açık, dizindeki etekle namaz kıldı! "Omzundaki başörtü çok güzelmiş"

Oyuncu Açelya Akkoyun'un bir cenaze namazında başı açık ve dizindeki etekle namaza durması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

2024-09-07 23:07:02
1

Oyuncu Açelya Akkoyun'un bir cenaze namazında başı açık ve dizindeki etekle namaza durması sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

2

Magazin Burada'nın haberine göre; hayatını kaybeden oyuncu Sevil Üstekin'in cenaze törenine katılanların arasında Mahalle Muhtarları dizisinde beraber rol aldığı Açelya Akkoyun da vardı. Akkoyun'un cenaze namazındaki hali tepkilere neden oldu..

3

"Kapıcılar Kralı" ve "Şaban Oğlu Şaban" adlı filmlerdeki karakteriyle hafızlara kazınan Sevil Üstekin diyabete bağlı olarak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

4

Oyuncu için Kadıköy’deki Erenköy Galip Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.

5

Magazin Burada'nın haberine göre; cenaze törenine katılanlar arasında Mahallenin Muhtarları dizisinde beraber rol aldığı oyuncu Açelya Akkoyun da vardı.

6

Hayata gözlerini yuman Sevil Üstekin’e son görevini yerine getirmek için camide hazır bulunan Akkoyun cenaze namazına da iştirak etti.

7

Açelya Akkoyun'un cenaze namazını, boynundaki başörtü yerine başı açık ve dizindeki etekle kılması büyük tepki çekti.

8

Sosyal medyada yapılan yorumlardan bazıları şöyle: Bu şekilde namaz kılamaz kimse niyetten bahsetmesin niyeti Salih olan zaten böyle namaza durmaz.

12

Niyet önemli diye yorum yapanlar artık yeter dini kuralları saptırarak hiç kimse kendi kafasına göre yapamaz. Allah'ın kurallarını yerine getirmek zorundasınız.

13

Kilise kuralına uyarlar. Cami kuralı zor gelir insana. Gayrimüslim bile olsa.

13

Senaryoyu ezberlemeden gelmişsin olmadı, çekim hatası değil namaz hatası olmadı be. Dinini bilmezsen bildiğini din sayarsın.

14

O örtü namazda da örtülmeyecekse hangi amaç için yanına alınmış? Omzundaki başörtü çok güzelmiş. Bizimkilere edep deyince laiklik damarları çatlıyor.