AKİT MENÜ

Gündem

Narin Güran'ın ablasıyla ilgili Türkiye'yi ayağa kaldıracak iddia

Diyarbakır'da öldürülüp dere kenarına bırakılan Narin Güran soruşturmasıyla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

2024-09-09 07:05:10
2

Diyarbakır'da öldürülüp dere kenarına bırakılan Narin Güran soruşturmasıyla ilgili dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı.

3

Narin Güran'ın vefatı tüm Türkiye'yi sarstı. 19 gündür kayıp olarak alan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni dere yatağında bulundu. Olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

4

Yapılan otopside Narin'in bir bacağında kırık izi, boynunda ise şüpheli bir lezyon tespit edildi.

5

Aracında Narin Güran'ın DNA örneklerine rastlanan tutuklu Salim Güran'ın avukatı, anne ile amca arasındaki ilişki iddialarını reddetti, silinen mesajların Narin'le ilgilisinin olmadığını savundu.

7

Soruşturma kapsamında anne, baba ve 2 ağabeyin aralarında bulunduğu 24 kişi gözaltına alındı. Dosyaya bakan savcı sayısı da 4'e çıkarıldı. Narin'in Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'ndaki cenazesinin, bugün Tavşantepe Camii köy mezarlığına defnedilmesi bekleniyor.

8

Narin'in engelli olduğu belirtilen ablasının merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi. Öte yandan, ablanın ölümünden sonra herhangi bir otopsi yapılmadığı olayın üstünün örtüldüğü öne öne sürüldü.