AKİT MENÜ

Spor

Mertens'e Victor Osimhen şoku! Sürpriz gelişme... O yıldız için bekleyen tehlikeyi açıkladı: Altüst edecek çıkışı…

Galatasaray’ın içerisinde bulunduğu 10 takım için ilginç bir başvuruda bulundu. Ve Napoli’nin eski yıldızları bu sefer buluşamadı…

2024-09-09 11:10:04
2

Galatasaray’ın içerisinde bulunduğu 10 takım için ilginç bir başvuruda bulundu. Ve Napoli’nin eski yıldızları bu sefer buluşamadı…

3

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona üçte üç yaparak başlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenmesinin ardından kadrosuna dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen'i kiralık olarak renklerine bağladı. Afrika Uluslar Kupası Elemeleri D Grubu ilk maçında Nijerya'nın evinde Benin'i 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada gol atan Osimhen, milli maç arasından sonra sarı - kırmızılı formaya kavuşuyor. İlk maçına çıkacak olan yıldız futbolcudan Mertens'e kötü haber geldi. İşte detaylar...

4

Galatasaray, yaz transfer döneminde son olarak kadrosuna dünyaca ünlü Victor Osimhen'i kattı. Sarı - kırmızılılar, Nijeryalı golcüyü Napoli'den 1 yıllığına kiraladı. Hafta sonu Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkması beklenen yıldız futbolcudan, Mertens'e kötü haber geldi.

5

Victor Osimhen, Afrika Uluslar Kupası Elemeleri D Grubu'nda Nijerya'nın Benin ile oynadığı maçta 72. dakikada oyuna girdi. Yıldız futbolcu, oyuna girdikten 6 dakika sonra gelişine bir vuruşla jeneriklik bir gol atarak takımının 3-0 galibiyetinde pay sahibi oldu.

6

Sarı - kırmızılılarda son olarak Victor Osimhen'in takıma katılışıyla beraberinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Okan Buruk'un Belçikalı yıldız Dries Mertens'i şoka uğratacak bir karar aldığı iddia edildi.

7

Yapılan habere göre Osimhen, Napoli'den eski takım arkadaşı Mertens'i yedek kulübesine gönderecek. Oyun sisteminin tamamen değiştireceği öne sürülen Okan Buruk'un Belçikalı yıldızı artık hamle oyuncusu olarak kullanacağını aktardı.

8

Osimhen transferinin ardından Okan Buruk, Mauro Icardi'nin sakatlıktan kurtulmasıyla birlikte 3-5-2 dizilişine dönecek. Hem Nijeryalı forvete hem de Arjantinli yıldıza yer açmak için bu sisteme döneceği belirtildi. Bu söz konusu sistemde 10 numara pozisyonuna ihtiyaç olmadığından Mertens'in yedek kalacağı iddia edildi.