AKİT MENÜ

Spor

Mourinho’dan O Milli oyuncu için şok sözler! Mourinho suratına bile bakmadı

Bugünkü idman sırasında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

2024-09-09 12:37:09
2

Bugünkü idman sırasında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

3

FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de ayrılık haberleri arka arkaya geliyor. Kadro açısından şişkinlik yaşayan Fenerbahçe'de yaprak dökümü yaşanıyor. Mourinho'nun takımda istemediği yıldız isim Süper Lig ekibine imza atacak. İşte Fenerbahçe haberinin detayları...

4

Sarı lacivertlilerde geç de olsa yaprak dökümü başladı. Fenerbahçe, Luan Peres'in sözleşmesini alacakları karşılığında feshetti.

5

Sarı-lacivertiler, Krunic'in ise Sırbistan ekibi Kızılyıldaz'a satıldığını açıkladı.

6

Fenerbahçe genç stoperi Omar Fayed'i de Belçika ekibi Beerschot'a kiraladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, takımdan ayrılmak istemeyen Ryan Kent'e tavsiyede bulundu.

7

Geçen sezon Lazio'yu geri çeviren bu sezon hazırlık maçlarında Jose Mourinho'nun sürekli şans vermesine rağmen beklenen çıkışı yapamayan Kent'e kadro planlamasında düşünülmediği iletildi ve kendisine takım bulması istendi.

8

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Ryan Kent'e kariyerini düşünerek takımdan ayrılması gerektiğini söyledi: "Kadroda düşünmüyorum seni, gençsin, git oyna, kariyerini de mi düşünmüyorsun?"

9

Öte yandan takımda beklentilerin altında kalan ve Jose Mourinho'nun da gönderilebilir raporu verdiği Emre Mor ile yollar ayrılıyor.

10

Fenerbahçe'de planlar içerisine dahil olmayı başaramayan Emre Mor, geride kalan sezonda sarı lacivertlilerin yanı sıra Karagümrük'ün de formasını giydi. Kulübüyle kontratı sezon sonunda bitiyor.

11

Güncel piyasa değeri ise 2 milyon euro. Milli takım ve sonrasında Dortmund'a transferi ile adını Avrupa futboluna duyuran Emre beklenen çıkışı bir türlü yapamamıştı. Galatasaray'a imza attıktan sonra sarı kırmızılılarda tutunamayan kanat oyuncunun ikinci İstanbul macerası da başarılı geçmedi.

12

Jose Mourinho'nun kadrosunda görmek istemediği Emre Mo için yönetim de kulüp bulmasını menajerine iletmişti. Son haberlere göre Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki futbolcusu Hatayspor ile anlaşmaya çok yakın.

13

Teknik direktörlük görevine Rıza Çalımbay'ı getiren ve Vincent Aboubakar'ı da bitirme aşamasına getiren bordo beyazlılar, Emre'nin transferi için de sarı lacivertlilerden gereken kolaylığı gördü. Kısa süre içerisinde imzaların atılması bekleniyor.