AKİT MENÜ

Spor

Galatasaray’da karaborsa kapanmadan bir iddia daha patladı! Yer yerinden oynayacak cinsten! Kan donduran olay!

Galatasaray iddialı transferlerini gölgede bırakacak skandallarla gündem olmaya devam ediyor. Hala tartışmaların devam ettiği karaborsa bilet iddiaları sonrasında kulüple ilgili çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. Makine gibi çalıştırıyordu takımı ama hala bu sonuçlanmadı telaşı var…

2024-09-11 15:20:53
2

Galatasaray iddialı transferlerini gölgede bırakacak skandallarla gündem olmaya devam ediyor. Hala tartışmaların devam ettiği karaborsa bilet iddiaları sonrasında kulüple ilgili çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. Makine gibi çalıştırıyordu takımı ama hala bu sonuçlanmadı telaşı var…

3

Galatasaray karaborsa bilet iddialarıyla gündemden düşmezken yeni transfer haberleri de konuşulmaya devam ediyor. Transfer çalışmalarına devam eden takımla ilgili yeni bir iddia ortalığı karıştırdı. Spor Gecesi Dijital'den Haluk Yürekli, Galatasaray'da geçen sezonun şampiyonluk primlerinin hala ödemendiğini iddia etti.

4

Yürekli bu sebeple de bir oyuncunun zor durumda kaldığı ve vergisini ödeyemediği için hesaplarına bloke konduğunu ifade etti.

5

VERGİ DAİRESİ BLOKE KOYDU

6

İddialarla ilgili şu şekilde konuştu; "Galatasaray'da hala şampiyonluk primleri ödenmemiş. Bir oyuncunun ödenmesi gereken vergisi ödenmediği için vergi dairesi oyuncunun hesaplarına bloke koymuş, sonradan bloke kaldırılmış. Korkunç bir maaş bütçesi var. Galatasaray başkanının tek derdi ibra olmak!

7

"ROMA NE İSTERSE VERECEK"

8

Roma'ya gittin verdin parayı aldın Zalewski'yi, bu bitirseydi Osimhen bitirirdi. Ya Osimhen getirdi Galatasaray. Transfer bitirmiyor, bu iş transferle değil, doğru yönetme şekliyle biter. Bu mudur? Millet fal açmaya başladı. Herkes 3-5-2 diyor, ya Galatasaray teknik direktörü bir çıkıp medya karşısına ne yapmak istediğini anlatmaz mı? Niye anlatmıyor Okan hoca ne yapmak istediğini? İnsanlar merak ediyor. Ya bir iletişim yürütsün."

9

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in tek hedefi; mali genel kurulda ibra olmak. O yüzden bugün Zalewski için Roma ne isterse verilecek. Galatasaray'ın maaş bütçesi korkunç bir noktaya geldi."

10

KARABORSA BİLET SKANDALI SÜRÜYOR

11

Öte yandan Galatasaray camiasını karıştıran 'karaborsa' iddialarıyla ilgili en çarpıcı açıklamalarıyla dikkat çeken fanatik bir Galatasaraylı olan Fatih Altaylı'dan yeni hamle geldi. Altaylı, YouTube kanalında 'Dursun Bey'in savcılık ifadesi var bende. Orada da aynısını söylüyor. Yolsuzluk vardır iddiaları araştırın demiyor' ifadelerini kullandı ve ifadenin belgesini paylaştı.

12

Fatih Altaylı; 'Çok komik. Galatasaray'ın bir başkanı var, Dursun Özbek Beyefendi. Dursun Özbek Bey, 'Ben gittim suç duyurusunda bulundum.' demişti. Neymiş biliyor musun? Bana mahkemeden celp geldi, 'Galatasaray'a iftira atıyorlar medyada, sanki yolsuzluk varmış gibi haber yapıyorlar, bulun ve cezalandırın' diye suç duyurusunda bulunulmuş. Hayır konuyu araştırın demiyor, 'Benim yönetimime atılan iftirayı araştırın, bizi karalayanları bulun cezalandırın' diyor. Bilet yolsuzluğunu, karaborsayı, kulüp hesaplarını araştırın inceleyin demiyor. 'Bize iftira atıyorlar, iftiracıları yakalayın' diyor.' ifadelerini kullandı.

13

Sözlerine devam eden gazeteci; 'Şaşırdım. Niye şaşırdım? Ben çok yalancı insan gördüm, insanlar yalan, gerçek dışı şeyler söyleyebilirler. Ben Dursun Özbek kadar gerçek olmayan şeyleri gerçekmiş gibi söyleyen başka birine tanık olmadım. Bu kadar fütursuzca! 3 gün sonra Savcılık bunları çağırınca ortaya çıkacak bir şey bu. Dursun Bey'in Savcılık ifadesi var bende. Orada da aynısını söylüyor. Yolsuzluk vardır iddiaları araştırın demiyor. 'Bizim hakkımızda asılsız haberleri yapanlar bulun' diyor. Ne diyeyim, bir şey demeyeyim, sonra beni kulüpten atıyorlar.' dedi.

14

Daha önce Galatasaray Kulübü'nden isitfa edeceğini açıklayan Fatih Ataylı bundan vazgeçtiğini belirti ve 'Galatasaray Kulübü'nden istifa edeceğim diyordum, inadına etmiyorum. Bunları Galatasaray Kulübü üyesi olarak çok daha rahat gündeme getirip çok daha rahat kulüp içerisinde suç duyurusunda bulunma hakkım var. Bunlar aydınlığa çıksın, kulüp gereğini yapmıyorsa istifa ederim. Bunları aydınlatma için üye olmaya ihtiyacım var.' şeklinde konuştu.