AKİT MENÜ

Dünya

Genelev devlete kafa tutmaya başladı: İşimizin başındayız

Batı'daki ahlaksızlık dalgası büyürken bir genelevin hükümetlerine kafa tutması dünya gündemine oturdu.

2024-09-15 00:14:52
1

Batı'daki ahlaksızlık dalgası büyürken bir genelevin hükümetlerine kafa tutması dünya gündemine oturdu.

2

Avrupa'nın en büyük genelevi olan Köln'deki “Pascha”ya Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti tarafından geçici olarak el konulmuştu.

3

“Pascha”ya 8 Ağustos'ta Kuzey Ren-Vestfalya eyaleti (Düsseldorf savcılığı tarafından temsil edilen) tarafından el konuldu. Düsseldorf savcılığı sözcüsü Julius Sterzel, “Yetkililerimizin gayrimenkul de dahil olmak üzere mülke el koyduğu doğrudur” dedi.

4

Pascha'nın patronu André Wienstroth, Bild'in sorusu üzerine ilk kez açıklama yaptı. Wienstroth, kaçakçılık skandalına karıştığını ve bu konuda herhangi bir bilgisi olduğunu reddediyor.

5

Bunun yerine, Pascha'daki operasyonlar şimdilik devam edecek. Wienstroth, “Son üç yıldır olduğu gibi işletme sahibine kira ödemeye devam ediyorum” derken, “Kızlar da çalışmaya devam ediyor” diye belirtti.

6

Davanın arka planında ne var? Nisan 2024 ortasında, federal polis ve savcılıktan 1.000'den fazla memur, NRW'deki çok sayıda yer de dahil olmak üzere sekiz federal eyalette 200'den fazla ev ve işyerinde arama yaptı.

7

Geniş çaplı baskın, Çin ve Umman'dan gelen zengin insanlar üzerinde uzmanlaşmış uluslararası düzeyde aktif bir kaçakçılık çetesini çökertti. Bu süreçte 12 kişi tutuklandı. Savcılığa göre oturma izni almak 360.000 Euro'ya kadar çıkabiliyor.

8

ARTI49