AKİT MENÜ

Spor

Beşiktaşlılar çılgına döndü: Immobile İtalya'ya geri dönüyor!

Türkiye'de Beşiktaş’ta oynadığı futbolla parlayan ve yıldız oyuncunun sonucu ortaya çıkarken bu durum İtalyanları fena hale vurmaya başladı. Son olarak İtalyanlar beklenmedik bir karara imza attı.

2024-09-17 10:51:22
2

Türkiye'de Beşiktaş’ta oynadığı futbolla parlayan ve yıldız oyuncunun sonucu ortaya çıkarken bu durum İtalyanları fena hale vurmaya başladı. Son olarak İtalyanlar beklenmedik bir karara imza attı.

3

Ciro Immobile, Beşiktaş'la yeniden kendisini buldu. Daha önce İtalya Serie A'da 4 kez gol kralı olan, Beşiktaş formasıyla da çıktığı 6 resmi maçta 7 kez fileleri havalandıran 34 yaşındaki İtalyan golcü için müjdeli haber geldi. İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Ciro Immobile'ye haber gönderdi.

4

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Ciro Immobile şaşırtıcı bir şekilde İtalya Milli Takım formasını yeniden giymeye hazır. Luciano Spaletti onu geri çağırmaya karar verdi.

5

Transfer piyasası sırasında genellikle acı verici ayrılıklar olur. Örneğin yaz aylarında gözyaşı ve nostalji yaratanlardan biri de Ciro Immobile'nin satışıydı. Lazio'daki macerasının sonuna gelen santrafor, kendisini "zengin bir maaş" teklif eden Beşiktaş'ta buldu.

6

Sonuç olarak 8 yıl süren Lazio deneyimi sona erdi. Son birkaç saat içinde olanlar sansasyonel. Bazı söylentilere göre Immobile 17 numara eski formasını giymek için geri dönmek üzere. Aslında, Spaletti onu yanına geri istiyor. Herkesi şaşırtacak şekilde, onu çoktan geri çağırırdı.

7

Ciro Immobile, Türkiye'de bile muazzam skor yeteneklerini sergiliyor. Napoli doğumlu futbolcu, Beşiktaş formasıyla şimdiden birkaç gol attı. Aynı zamanda atletik açıdan formda ve iyi olduğunu gösterdi.

8

Bu sayede teknik direktör Luciano Spalletti'den milli takıma dönmesi için bir telefon alması hiç de zor olmadı. İtalya için üst düzey bir forvet bulmanın zorluğu ve Gianluca Scamacca'nın yaşadığı ciddi çapraz bağ yaralanmasından sonra sorun hiç çözülmedi.

9

Sonuç olarak, kendisini içinde bulduğu harika form durumu da göz önüne alındığında, Spalletti'nin Ciro Immobile'yi bir sonraki çağrı turunda geri çağıracağını iletti. Hazır olmasını istedi. BELÇİKA VE İSRAİL'E KARŞI OYNAYACAK Milletler Ligi'nde İtalya, ekim ayında Belçika ve İsrail ile oynayacak. Immobile'nin bu maçlar için kadroya davet edilme ihtimalinin yüksek olduğu konuşuluyor.