AKİT MENÜ

Spor

Beşiktaş’ın virtüözü öyle bir şey dedi ki! Yer yerinden oynayacak cinsten! Ayrılığa mı hazırlanıyor!

Rafa Silva'ya yapılan fauller sonunda oyuncuyu isyan ettirdi. Oyuncu kendisine yapılan faullerle operasyon tehlikesine dikkat çekti…

2024-09-17 12:18:45
2

Rafa Silva'ya yapılan fauller sonunda oyuncuyu isyan ettirdi. Oyuncu kendisine yapılan faullerle operasyon tehlikesine dikkat çekti…

3

Oyunun normal akışından ayrı olarak kendisine özellikle ciddi tekmeler atıldığını iddia eden Portekizli yıldız sakatlanma korkusu yaşamaya başladı. Rafa Silva, Türk futbolunun bu kadar sert oynanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. böyle devam etmesi durumunda ayrılmak zorunda kalacağını söyledi. İşte detaylar...

4

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Rafa Silva yediği tekmeler yüzünden Süper Lig'den ayrılmayı düşünüyor... Son olarak Trabzonspor maçında Edin Visca'nın çok sert bir darbesine maruz kalan Portekizli oyuncu devre arasında isyan etti.

5

Rafa Silva, Süper Lig'de oynamaya başladığı andan itibaren çok sert faullere maruz kaldığını, VAR uyarmasa orta hakemin pozisyonu sadece uyarı ile geçireceğini söyledi. Şu ifadeleri kullandı:

6

* Böyle devam ederse kariyerim için ayrılırım. Ciddi sakatlanmam an meslesi. Böyle futbol görmedim. Sanki savaşa giriyoruz. MAÇ BAŞINA 2.5 FAUL YAPILIYOR Maç başına 2.5 faul yapılan Rafa Silva, kendisine yapılan faullerin tamamının sert fauller olduğunu savundu.

7

Feyyaz Uçar da Trabzonspor maçından sonra Rafa Silva'ya yapılan faullere değindi ve oyuncuya destek verdi: * Rafa Silva'ya atılan tekmeler ne zaman bitecek merak ediyoruz. Kırmızı kart çözüm değil. Kariyeri bitecekse, söyleyin. Büyük bir yatırım yaptık bu oyuncuya. Her maçta tekme yiyor bu adam.

8

TFF VE MHK'YA UYARI YAPILACAK

9

Beşiktaş yönetimi Rafa Silva için TFF'ye çıkarma yapacak... bu tarz oyuncuları Türkiye'ye getirmenin zorluğundan bahsedilecek. Rafa gibi oyuncuların Türk futboluna katma değer kattığı anlatılacak. Hem Başkan Hacıosmanoğlu'ndan hem de MHK'den yardım istenecek.