AKİT MENÜ

Spor

Galatasaray’da Icardi için Arjantin’den gündemi sarsacak sürpriz açıklama geldi!

Galatasaray’ın art niyetli kamuoyu düşmanları, Arjantin’de yine sinsi bir hamleye imza attı. Gelişme Arjantin basınında gündem oldu ve beklenen sürpriz açıklama geldi…

2024-09-17 12:33:17
2

Galatasaray’ın art niyetli kamuoyu düşmanları, Arjantin’de yine sinsi bir hamleye imza attı. Gelişme Arjantin basınında gündem oldu ve beklenen sürpriz açıklama geldi…

3

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, sakatlık için gittiği ülkesinde medyanın gözdesi. Hem ayrılık süreci yaşadığı Wanda Nara olayı, hem de River Plate kulübünü ziyareti gözlerin sürekli kendisinde olmasını sağlıyor. Icardi'nin River'de oynayacağı, bunun için görüşmeler yaptığı haberleri üzerine açıklama geldi.

4

Mauro Icardi, River Plate ile transfer görüşmesi mi yaptı? Eşi Wanda Nara ile ayrılık haberleriyle magazin gündemini meşgul eden yıldız oyuncu, kulübü ziyaret etmesiyle spor gündeminin de tepesinde yer aldı.

5

Galatasaraylı yıldızın haber vermeden River Plate kulübünde görünmesi ve hatta yanında Wanda Nara'nın da olması transfer spekülasyonlarını artırdı. Oyuncunun sosyal medya paylaşımıyla başlayan transfer haberleri sonrası bir de alt yapıyı ziyaret etmesi bu haberlerin ciddi olabileceği iddiasını güçlendirdi. Haberler sonrası kulübe çok yakın bir isimden açıklama geldi.

6

River Plate kulübünü çok iyi bilen ve içerde kaynakları vasıtasıyla en doğru haberleri veren gazeteci olarak bilinen Renzo Pantich, YouTube kanalında konuya açıklık getirdi: Bu transfer olmayacak, Mauro Icardi River'da oynamayacak. En azından bu gelen Ocak ayında. Daha sonra River'da oynamaya karar verirse Başkan bunu düşünecek. Ama şu anda River'la ilgili bir şey yok. Galatasaraylı forvet en azından şimdilik yönetimin planlarında yer almıyor. Icardi'nin Galatasaray'la 2026 yılına kadar sözleşmesi var. Bu ciddi bir sorun. Dahası yıllık kazancı ortada. Şu aşamada hem bonservis hem aldığı maaş River için çok fazla.